Perjalanan Wisata

Wewengkon Hot di Seoul

Dimana angkat sareng naon anu kudu dilakukeun?

Anjeun panginten tiasa wawuh sareng nami Itaewon, Myeongdong atanapi Hongdae, tapi naha anjeun leres terang jenis naon anu anjeun tiasa laksanakeun di daérah ieu? Anjeun bakal mendakan dina déskripsi blog sareng kagiatan ieu pikeun wewengkon anu paling kawéntar sareng hot di Seoul! Ku sabab kitu, upami anjeun tetep di Seoul pondok, anjeun tiasa milih tempat anu anjeun hoyong kunjungan sareng naon anu anjeun hoyong lakukeun!

Hongdae

Hongdae mangrupikeun tempat anu paling panas pikeun barudak ngora anu ngadatangan Seoul. Wewengkon mahasiswa ieu lokasina caket Hongik University sareng anjeun tiasa nyandak subway, line 2 pikeun didatangan tempat anu panas pisan. Anjeun bakal mendakan seueur hal anu kedah dilakukeun, ti balanja ka karaoke, kanggo tuangeun tuangeun tuangeun di réstoran, anu sering pisan terjangkit. Seringna waktos, anjeun bakal nampi kasempetan pikeun ngabantosan busking langsung atanapi penari anu ngalakukeun sababaraha choregraphies luar biasa dina lagu kpop. Daérah ieu sangat dihargaan diantara wisatawan tapi ogé diantara korean. Anjeun tiasa terangan dina wengi atanapi wengi, anjeun sok mendakan hal anu pikaresepeun anu kedah dilakukeun.

Itaewon

Pikeun Itaewon, ayeuna mangrupikeun wilayah anu paling panas di Seoul bahkan langkung seueur deui nalika ngajantenkeun deui drama anu suksés "Kelas Itaewon" anu ngalangkungan turis deui ka daérah éta. Itaewon mangrupikeun distrik internasional dimana anjeun tiasa milari réstoran ti sakumna dunya, campuran budaya sareng agama. Mémang anjeun tiasa mendakan masjid ti Seoul anu munggaran di Itaewon, dikurilingan sareng toko halal sareng réstoran. Tapi di luhur sadaya, Itaewon kasohor pikeun pesta sareng santai. Memang aya ton bar, kleub sareng karaokes. Kusabab kitu kabupaten ieu dipikacinta ku urang asing sareng korean.

itaewon

itaewon

Myeongdong

Myeongdong mangrupikeun wilayah anu kedah dituju upami anjeun badé balanja sareng mawa hadiah-hadiah sareng hadiah pikeun réréncangan sareng kulawarga. Alami, anjeun tiasa mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun di seueur deui! Sareng pikeun anu mikaresep kosmétik ieu mangrupikeun surga anjeun, sabab aranjeunna ratusan merek ti anu paling kawéntar dugi ka anu teu dipikanyaho. Yaduh anjeun mendakan sagala hal anu dipilari. Sareng anu pangsaéna, nyaéta nyaéta jalanan anu sanés di sakuriling anjeun! Anjeun tiasa ngaraosan balanja bari tuang jajanan korean anu anjeun henteu kantos diusahakeun sateuacan, sapertos Egg Bread atanapi Tornado Potato.

Gangnam

Gangnam sacara harfiah hartosna 'kiduleun walungan, sapertos ayana di handapeuneun Han Han. Gangnam mangrupikeun pusat anu bergaya, Srimanganti sareng modern ti Seoul dibungkus tempat wisata anu kaasup balanja, réstoran sareng pencakar langit. Gangga terkenal pisan pikeun pencinta balanja. Anjeun tiasa mendakan anu ageung mall balanja sapertos COEX, sareng labél desainer luhur. Upami anjeun resep kana musik Korea (K-pop), anjeun tiasa mendakan sababaraha lembaga Kpop sapertos Bighit Entertainment, SM Town, JYP Entertainment… Nightlife di daérah ogé rame pisan sareng meriah ku piknik sareng bar anu dinaeuneunana, nyieun daerah ieu tempat anu alus pisan kanggo nari sareng teras-terasan hirup dugi ka subuh!

Seoul Gangnam 1

Seoul Gangnam 2
COEX di Gangnam

Walungan Han

Walungan Han sareng sakurilingna aya di tengah Seoul anu misahkeun kota di 2. Kitu mangrupikeun tempat anu kasohor pikeun para ibu kota. Tempat ieu saé mangrupikeun jenis tujuan perjalanan mini tanpa kedah merencanakeun wisata anjeun sateuacanna. Anjeun tiasa reureuhan sareng ngaraosan waktos anu saé sareng kulawarga anjeun, babaturan sareng dipikacinta di sababaraha taman sakitar. Pikeun ojalma-jalma terasa hoyong langkung seueur gawena adrenalin, anjeun tiasa nikmati olahraga cai atanapi sapédah nunggang gigir walungan. Salian ti éta, upami anjeun rada lapar anjeun tiasa nyauran katuangan anu dikirimkeun ka anjeun dina perjalanan!

Seoul Han Walungan 1

Seoul Han Walungan 2

Seoul Han Walungan 3

Insadong

Kabupaten Insadong, ayana di pusat kota Seoul, kasohor diantara urang asing pikeun sababaraha toko sareng réstoran na. Luhureun éta dipikanyaho pikeun jalan-jalanna sareng gabungan suasana bersejarah sareng modern anjeun tiasa mendakan didinya. Wewengkon unik Seoul anu leres-leres ngalambangkeun Koréa Kidul. Kira-kira distrik Insadong, anjeun tiasa mendakan istana ti jaman Joseon. Kasenian ogé ngagaduhan tempat anu dominan di Insadong. Galeri sababaraha nunjukkeun sadaya jinis seni mimitian ti lukisan tradisional nepi ka patung-patung tiasa dipendakan di mana waé. Sareng teras, imah kopi tradisional sareng réstoran tempat anu sampurna pikeun ngalengkepan kunjungan kabupaten ieu ..

Seoul Insadong 1

Seoul Insadong 2

Ditulis Ku Soukaina Alaoui & Caillebotte Laura

Leave a Reply

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

pos comment