TENTANGKEUN KURIKULUM

Kami mangrupikeun Company Management tujuan anu nyayogikeun sadayana jasa perjalanan di Korea kanggo urang asing. Anggota tim kami diwangun ku agén-agén profésional anu ngora sareng séhat anu parantos dilaksanakeun, sanaos sejarah pondok, sagala rupa acara, sareng kagiatan. Kami parantos milu dina sababaraha pameran perjalanan di sakumna dunya sareng ngagaduhan hubungan anu hadé sareng mitra lokal urang di langkung ti nagara 50.

Kami ngahususkeun khususna pikeun jasa pikeun wisatawan muslim, anu pikaresepeun ka Korea sanés ngan ukur wisatawan Wétan Tengah tapi ogé wisatawan muslim ti Asia.

Etourism bakal terus janten agénsi perjalanan anu profésional sareng ramah di lembur. Urang bakal nyandak sagala usaha anu diperyogikeun pikeun nyandak gambar duméh Korea ka dunya ku narik langkung seueur warga asing ngaliwatan jasa anu langkung saé.

[Visi kami]

Pelestarian spésiés manusa ku perjalanan

[Misi kami]

ékonomi Program wisata kalayan kualitasna saé
Endah Program wisata kalayan sumanget kreatif
Ngaraosan Program wisata kalayan kapuasan palanggan
Ngahasilkeun Program wisata ku rapi pangaturan

MENGAPA PILIHAN SUMBER

1. Sambungan Dunya

Kami parantos nyayogikeun jasa wisata urang

Sora nagara internasional 50 di dunya Kusabab 2012

2. Kapuasan palanggan

3. Reputasi anu saé dina industri pariwisata Korea

Naha Etourism3-1

Kagiatan Kontribusi Sosial

Pikeun Ngaronjatkeun Sanggup anu Henteu Kurang Upaya: Karyawan Etourism parantos masihan sukarelawan pikeun ningkatkeun kahirupan anu kirang ku ngirimkeun briquette ka gerbang payuneun aranjeunna ngarepkeun usum panas.
────────────────────────
Sumbangan pikeun Jalma anu Kurang Upaya: Dina Hari Internasional Jalma sareng Kurang Upaya, Etourism nyumbang duit ka fasilitas karaharjaan lokal.
────────────────────────
Sumbangan kanggo Pangembangan Pamuda: Etourism ngaku pentingna pangembangan pamuda sareng nyumbang dana ka Yeongdeok County pikeun ngadukung program pendidikan.

Lisénsi / Sertifikasi

2016, 2018, 2019
Badan Perjalanan Berkualitas Seoul Disertipikasi
2018, 2019, 2020
Agen Travel Travel KATA
Sertipikat Pengakuan-Kualitas
Pakét wisata
Pangleler Dunya Tahunan 26th
Pangleler Dunya Tahunan 26th
Korea Kidul Ngawasa DMC 2019
2019, 2020 Menteri Kebudayaan
Komérsial Olahraga sareng Pariwisata
Diakui salaku Karyawan Pelancong Alus ku KATA
Diakui salaku Karyawan Pelancong Alus
ku KATA (Asosiasi Perjalanan Wisata Korea)
Kabiasaan tanggung jawab Profesional Wisata (1)
Kabiasaan tanggung jawab Profesional Wisata (2)
Kabijakan Liabilitas Profesional Travel
Kabiasaan tanggung jawab Profesional Wisata (3)
Grup Photo2