RRETH ETOURIZMIT

Ne jemi një kompani e Menaxhimit të Destinacionit i cili ofron të gjitha shërbimet e udhëtimit në Kore për të huajt. Anëtari i ekipit tonë është i përbërë nga agjentë profesionistë të rinj dhe të fuqishëm që kanë kryer, pavarësisht nga historia e tij e shkurtër, ngjarje të ndryshme dhe aktivitete. Ne kemi marrë pjesë në panaire të ndryshme të udhëtimit nëpër botë dhe kemi një marrëdhënie të mirë me partnerët tanë lokalë në më shumë se vendet 50.

Ne jemi te specializuar veçanërisht në shërbimet për udhëtarët muslimanë, duke tërhequr në Kore jo vetëm udhëtarët e Lindjes së Mesme, por edhe udhëtarët myslimanë nga Azia.

Eturizmi do të vazhdojë të jetë një agjensi profesionale dhe miqësore e udhëtimit në të ardhmen. Ne do të bëjmë të gjitha përpjekjet e nevojshme për të sjellë një imazh krenar të Koresë në botë duke tërhequr më shumë të huaj përmes një shërbimi më të mirë.

[Vizioni yne]

Ruajtja e specieve njerëzore nga udhëtimi

[Misioni yne]

Ekonomik Programi turne me cilësi të mirë
Ngacmues Program turistik me shpirt krijues
E kënaqshme Programi turne me kënaqësinë e klientit
pasurimin Programi turne sipas rregullimit

PSE ZGJIDHJE ETOURIZMI

1. Lidhja në të gjithë botën

Ne kemi ofruar shërbimin tonë turne

Mbi 50 vende ndërkombëtare në botë Që nga 2012

2. Kënaqësi të konsumatorëve

3. Reputacion i mirë në industrinë e turizmit në Kore

Pse Etourism3-1

Aktivitetet e kontributit shoqëror

Për të përmirësuar jetën e të pafavorshëmve: Punonjësit e Eturizmit janë bërë vullnetarë për të përmirësuar jetën e të pafavorizuarve duke shpërndarë briketa në portat e tyre të përparme me shpresën se do të kishin dimër të ngrohtë.
────────────────────────
Dhurimi për Personat me Aftësi të Kufizuara: Në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, Etourism dhuroi paratë në objektin e mirëqenies lokale.
────────────────────────
Donacioni për Zhvillimin e Rinisë: Etourism pranon rëndësinë e zhvillimit të të rinjve dhe dhuroi para për Qarkun Yeongdeok në mbështetje të programit arsimor.

Licencë / çertifikim

2016, 2018, 2019
Agjensia e ertifikuar e Cilësisë së oulertifikuar e Seulit
2018, 2019
Agjentët më të mirë të udhëtimit KATA
Certifikata e Njohjes-Një Cilësi
Paketa turistike
Awardsmimet Vjetore të Udhëtimit Botëror të 26-të
Awardsmimet Vjetore të Udhëtimit Botëror të 26-të
DMC 2019 e Koresë së Jugut
Ministri i Kulturës, Sportit dhe Përkushtimi i Turizmit
Ministri i Kulturës, Sportit dhe Turizmit
lavdërim
Njihet si një Punonjës i shkëlqyer turistik nga KATA
Njihet si një Punonjës i shkëlqyer turistik
nga KATA (Shoqata Koreane e Agjentëve të Udhëtimit)
Politika e përgjegjësisë profesionale të udhëtimit (1)
Politika e përgjegjësisë profesionale të udhëtimit (2)
Politika e përgjegjësisë profesionale të udhëtimit
Politika e përgjegjësisë profesionale të udhëtimit (3)
Foto2 në grup