ЗА ЕТУРИЗАМ

Ние сме компанија за управување со дестинација која ги нуди сите патни услуги во Кореја за странци. Нашиот член на тимот е составен од млади и енергични професионални агенти кои извршиле, и покрај својата кратка историја, разни настани и активности. Учествувавме на различни саеми за патувања низ целиот свет и имаме добри односи со нашите локални партнери во повеќе од 50 земји.

Ние сме специјализирани особено во услугите за муслиманските патници, привлекувајќи ги во Кореја не само патниците од Блискиот исток, туку и муслиманските патници од Азија.

Етуризмот ќе продолжи да биде професионална и пријателска туристичка агенција во иднина. Willе ги направиме сите напори потребни за да донесеме горд имиџ на Кореја на светот, привлекувајќи повеќе странци преку подобра услуга.

[Нашата визија]

Зачувување на човечкиот вид со патување

[Нашата мисија]

Економски Туристичка програма со добар квалитет
Возбудлива Туристичка програма со креативен дух
Пријатно Туристичка програма со задоволство на клиентите
Збогатување Туристичка програма по добро аранжман

ЗОШТО ИЗБОРИ ЕТУРИЗАМ

1 Поврзување низ целиот свет

Ние ја обезбедивме нашата турнеја услуга

Над 50 меѓународни земји во светот Од 2012

2 Задоволство на клиентот

3 Добра репутација во корејската туристичка индустрија

Зошто Etourism3-1

Активности за социјални придонеси

Да ги подобрат животите на обесправените: Вработените во етууризмот волонтираат да го подобрат животот на обесправените со тоа што им доставија брикети на предните порти со надеж дека ќе имаат топла зима.
────────────────────────
Донација за лицата со посебни потреби: На меѓународниот ден на лицата со инвалидност, Етууризмот ги донираше парите на локалниот центар за социјална помош.
────────────────────────
Донација за развој на младите: Етууризмот ја признава важноста на младинскиот развој и ги донираше парите во округот Јеонгдек за поддршка на образовната програма.

Лиценца / Сертификација

2016, 2018, 2019
Агенција за квалификувани патувања во Сеул
2018, 2019
KATA Најдобри агенти за патувања
Сертификат за признавање-Квалитет
Туристички пакет
26-ти Годишни награди за патувања во светот
26-ти Годишни награди за патувања во светот
Водечка DMC 2019 на Јужна Кореја
Министерска за култура, спорт и туризам
Министер за култура, спорт и туризам
Пофалба
Признат како одличен туристички работник од KATA
Признат како одличен туристички работник
од КАТА (Кореја асоцијација на агенти за патувања)
Политика за професионална одговорност за патувања (1)
Политика за професионална одговорност за патувања (2)
Политика за професионална одговорност за патувања
Политика за професионална одговорност за патувања (3)
Групна фотографија2