Info Wisata

Wewengkon Hot ing Seoul

Arep menyang ngendi lan apa?

Sampeyan bisa uga kenal karo jenenge Itaewon, Myeongdong utawa Hongdae, nanging apa sampeyan ngerti apa jinis sing bisa ditindakake ing wilayah kasebut? Sampeyan bakal nemokake ing deskripsi blog iki lan kegiatan kanggo wilayah sing paling misuwur lan paling misuwur ing Seoul! Dadi, sanajan sampeyan tetep ing Seoul cendhak, sampeyan bisa milih papan sing pengin sampeyan kunjungi lan apa sing pengin ditindakake!

Hongdae

Hongdae pancen dadi papan sing paling apik kanggo para nom-noman sing ngunjungi Seoul. Wilayah siswa iki cedhak karo Universitas Hongik lan sampeyan bisa melu sepur, baris 2 kanggo ngunjungi papan sing panas banget. Sampeyan bakal nemokake akeh perkara, mula blanja menyang karaoke, mangan panganan sing enak ing restoran, sing asring terjangkau. Umume wektu, sampeyan bakal entuk pitulung kanggo busking utawa para penari langsung sing nggawe choregraphies luar biasa ing lagu kpop. Wilayah iki pancen dihargai ing antarane turis nanging uga ing antarane korean. Sampeyan bisa mlaku ing wayah awan utawa ing wayah wengi, sampeyan mesthi bakal nemokake barang sing kudu ditindakake.

Itaewon

Minangka Itaewon, saiki wis dadi wilayah sing paling panas ing Seoul lan malah sawise ngejarke drama sing sukses "Kelas Itaewon" sing luwih akeh wisatawan menyang wilayah kasebut. Itaewon minangka distrik internasional sing bisa nemokake restoran ing saindenging jagad, campuran budaya lan agama. Pancen sampeyan bisa nemokake mesjid pertama Seoul ing Itaewon, diubengi toko-toko lan restoran sing halal. Nanging ing ndhuwur, Itaewon misuwur kanthi berpesta lan gabung. Pancen ana ton bar, klub lan karaokes. Pramila distrik iki pancen disenengi dening wong manca lan korean.

itaewon

itaewon

Myeongdong

Myeongdong minangka wilayah sing kudu diluncurake yen sampeyan arep nindakake belanja lan nggawa hadiah lan hadiah kanggo kanca lan kulawarga. Alamiah, sampeyan bisa nemokake kabeh sing dibutuhake ing kana lan liyane! Lan kanggo para pecinta kosmetik iki minangka swarga sampeyan, amarga dheweke atusan merek saka sing paling misuwur nganti kurang dikenal. Ysampeyan bakal nemokake kabeh sing digoleki. Lan sisih paling apik, yaiku ana panganan ing dalan sampeyan! Sampeyan bisa nyenengake blanja nalika mangan jajanan korea sing durung nate nyoba sadurunge, kayata Roti Telur utawa Tornado Potato.

Gangnam

Gangnam secara harfiah tegese 'kidul kali, amarga mapan ing ngisor Kali Han. Gangnam minangka pusat modern sing apik gayane, apik banget lan modern, kalebu blanja, restoran lan bangunan pencakar langit. Gangnam misuwur banget amarga para belanja. Sampeyan bisa nemokake gedhe toko blanja kayata label, lan label desainer paling dhuwur. Yen sampeyan kepincut musik Korea (K-pop), sampeyan bisa nemokake sawetara agensi Kpop kaya Bighit Entertainment, SM Town, JYP Entertainment ... Nightlife ing wilayah kasebut uga rame banget lan lincah karo klub wengi lan bar upscale, sing nggawe wilayah iki papan sing apik banget kanggo nari lan nikmati urip nganti esuke!

Seoul Gangnam 1

Seoul Gangnam 2
COEX ing Gangnam

Kali Han

Kali Han lan saubengé ana ing tengah Seoul sing misahake kutha kasebut ing 2. Dadi papan sing populer kanggo para ibu kota. Papan iki pancen minangka jinis lelungan mini tanpa kudu direncanakake luwih dhisik. Sampeyan bisa ngendhokke lan nyenengake wektu sing apik karo kulawarga, kanca lan wong sing ditresnani ing sawetara taman ing sekitar. Kanggo owong sing pengin luwih cepet saka adrenalin, sampeyan bisa nyenengake olahraga banyu utawa nunggang ing pinggir kali. Kejabi, yen sampeyan lagi luwe, sampeyan bisa ngonsumsi panganan sampeyan ing dalan!

Kali Seoul Han 1

Kali Seoul Han 2

Kali Seoul Han 3

Insadong

Kecamatan Insadong, dumunung ing tengah kutha Seoul, kondhang ing antarane wong luar negeri amarga pirang-pirang toko lan restoran. Ndhuwur kabeh dikenal kanggo lurung-lurung lan swasana gabungan lan modern sing bisa ditemoni ing kana. Tlatah unik ing Seoul minangka simbol ing jaman biyen Korea Selatan. Ing sekitar distrik Insadong, sampeyan bisa nemokake istana saka jaman Joseon. Art uga nduweni papan sing unggul ing Insadong. Akeh galeri nuduhake kabeh jinis seni saka lukisan tradisional nganti arca bisa ditemokake ing endi wae. Banjur, omah lan restoran tradisional dadi papan sing sampurna kanggo ngrampungake kunjungan ing kabupaten iki ..

Seoul Insadong 1

Seoul Insadong 2

Ditulis Dening Soukaina Alaoui & Caillebotte Laura

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Kirim komentar