TENTANGKULIT ETEKSIS

Kita minangka Perusahaan Manajemen tujuan sing nyedhiyakake kabeh layanan lelungan ing Korea kanggo wong manca. Anggota tim kasebut dumadi saka agen profesional sing enom lan sregep sing wis ditindakake, senadyan sejarah sing cendhak, macem-macem acara, lan kegiatan. Kita wis melu macem-macem pameran wisata ing saindenging jagad lan duwe hubungan sing apik karo mitra lokal ing luwih saka negara 50.

Kita khusus kanggo layanan kanggo lelungan Muslim, sing narik Korea ora mung para turis Timur Tengah, nanging uga wisatawan muslim saka Asia.

Etourism bakal terus dadi agensi travel profesional lan grapyak ing mangsa ngarep. Kita bakal ngupayakake kabeh upaya kanggo nggawa gambar bangga Korea ing jagad kanthi narik kawigaten wong asing luwih saka layanan sing luwih apik.

[Kita Wawasan]

Pengawetan spesies manungsa kanthi lelungan

[Misi Kita]

ekonomi Program wisata kanthi kualitas apik
Nyenengno Program wisata kanthi semangat kreatif
Seneng Program demo kanthi kepuasan pelanggan
Mbuktekake Program wisata kanthi susunan sing apik

KENE PILIHAN UTAWA

1. Sambungan Donya

Kasedhiya layanan wisata kita

Swara negara internasional 50 ing saindenging jagad wiwit 2012

2. Kepuasan pelanggan

3. Reputasi sing apik ing industri pariwisata Korea

Napa Etourism3-1

Kegiatan Kontribusi Sosial

Kanggo Ngapikake Gesang wong-wong sing Ora Kurang Upaya: Karyawan Etourisme wis menehi sukarela kanggo nambah urip saka wong sing mlarat kanthi ngirimake briket menyang gerbang ngarep kanthi ngarep musim panas.
────────────────────────
Sumbangan kanggo Wong Kurang Upaya: Ing Dina Internasional Wong Kurang Upaya, Etourisme nyumbang dhuwit kasebut kanggo fasilitas kesejahteraan lokal.
────────────────────────
Sumbangan kanggo Pembangunan Pemuda: Etourisme ngakoni pentinge pembangunan remaja lan nyumbang dhuwit kasebut kanggo County Yeongdeok minangka dhukungan kanggo program pendidikan.

Lisensi / Sertifikasi

2016, 2018, 2019
Agensi Pelancongan Berkualitas Seoul sing Disertifasi
2018, 2019
Agen Travel Travel KATA
Sertifikasi Pengakuan-Kualitas
Paket Wisata
Penghargaan Wisata Sedunia kaping 26
Penghargaan Wisata Sedunia kaping 26
DMC 2019 ing Korea Kidul
Menteri Budaya, Olahraga lan Pariwisata
Menteri Budaya, Olahraga lan Pariwisata
Pangujian
Diakoni minangka Karyawan Pelancong sing Apus dening KATA
Diakoni minangka Karyawan Wisata Sing Apik
dening KATA (Asosiasi Perjalanan Wisata Korea)
Kasedhiya Profesional Tanggung Jawab Profesional (1)
Kasedhiya Profesional Tanggung Jawab Profesional (2)
Kebijakan tanggung jawab Travel Travel
Kasedhiya Profesional Tanggung Jawab Profesional (3)
Photo2 Group