Yeonnam-dong Cafe 223-14 4

alamat

  • 161-10 Seongmisan-ro, Yeonnam-dong, Mapo-gu, Seoul
  • 서울시 마포구 성미산 로 161-10

kandaraan

  • Stasion Universitas Hongik (jalur bawah tanah 2), kaluar 3

Jam operasi

  • Senén nepi ka Minggu: ti 11am ka 9pm

harga

  • Kira-kira sabalan / jalma 10 000.

inpormasi

Kafe Yeonnam-dong 223-14 toko kopi unik anu perenahna di jalan-jalan alit di Hongdae di Seoul. Éta ngagaduhan inspirasi ti drama Korea "W - Dua Dunya", anu karakter utama asup kana dunya webto fantasi. Mémang, pedalaman warung kopi ieu sadayana hideung sareng bodas anu matak raoskeun sapertos anjeun nembé ngalangkungan buku komik. Kafe ieu ogé nawiskeun kuéh sareng inuman anu lucu sareng enak, anu konsumén tiasa resep bari nyandak gambar anu saé.

galeri

Leave a Reply

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

pos comment