Rates

Kabéh harga nyaéta harga Net sareng henteu aya komisi. Upami anjeun peryogi invoice pajak, 10% pajak bakal dipasihan. Hargana dikutip dina ongkos tambang sareng biaya anu sanés dina waktos pamundut sareng ku kituna sagala harga tunduk dikonfirmasi dina waktos pesenan.
E pariwisata Co, Ltd ngagaduhan hak pikeun ngarobih harga wisata anu mana sareng tanpa aya bewara kusabab naekna harga hotél, tambang kapal terbang, biaya transportasi, sareng turun naik laju kurs. Waragad tambahan usum luhur bakal dilarapkeun kana biaya perjalanan, akomodasi, sareng transportasi dina tanggal anu diatur; konvénsi, festival, liburan, atanapi akhir minggu.

Cicilan

A. Deposit Kaamanan

Salaku deposit, 10% tina total harga wisata kedah dibayar dina 3 dinten saatos konfirmasi.

B. Pembayaran Kasaimbangan

Pembayaran Kasaimbangan kudu dibayar saminggu sateuacan wisata dimimitian. Lamun titipan na

pamayaran kasaimbangan henteu dibayar, ngumpulkeun bakal dibatalkeun.

hal nu sah

Tarif bakal beresih kanggo sataun ti Maret taun ayeuna dugi ka Pebruari taun payun kecuali aya béwara salajengna.

daerah keur ngumpulkeun

Reservasi ditampi ku Fax sareng Email wungkul.

cindekna

E Wisata Co, Ltd bakal ngabales ku Email atanapi Fax pas tiasa.

Urang bakal ngalakukeun anu kami pikeun ngémutan paménta anjeun sakumaha anu dipikahoyong.

pamayaran

A. Pembayaran lengkep kedah ditetepkeun kana rekening bank urang dugi ka tanggal pasti ditunjuk dina invoice anu kami dikirim. Upami anjeun henteu temu tanggal waktosna, pesenan éta bakal dibatalkeun sacara otomatis.

B. Upami anjeun mayar ku kartu kiridit atanapi Paypal, bakal aya bayaran tambahan 5% dina tarif tarif.

C. Draf bank atanapi cek kasir pikeun dikirim ka kantor kami.

D. Perusahaan atanapi cek pribadi henteu tiasa ditampi.

pembatalan

Pikeun pembatalan tina konfirmasi anu dikonfirmasi, biaya pembatalan tiasa dieusi sasuai.

A. ngabalikeun duit
Biaya perjalanan henteu dianggo dina kagiatan éta, moal dikaluarkeun deui ka palanggan Pelanggan anu ngabatalkeun ngumpulkeun bakal mayar biaya pikeun ngabalikeun duit.

B. Pembatalan
Biaya pembatalan bakal dianggo pikeun ngabatalkeun hotél, mobil, réstoran, maskapai sareng anu sanés. Bayaran pembatalan bakal dieusi sapertos dipidangkeun di handap ieu.

1) Sakali mayar deposit: 10% tina total tambang wisata.
2) Ngahapus 15 ~ 8days sateuacan tur dijadwalkeun dimimitian: 30% tina total tambang wisata.
3) Ngahapus 7 ~ 3days sateuacan tur dijadwalkeun dimimitian: 50% tina total tambang wisata.
4) Ngaleungitkeun 2days sateuacan atanapi dinten pisan anu dijadwalkeun tur dimimitian: 100% tina jumlah tambang wisata.

* Punten dicatet yén kami henteu tanggung jawab pikeun biaya komisaris paypal 5%.
- Bahkan pikeun pamayaran pamayaran 100%, anjeun moal tiasa kéngingkeun deui bayaran pikeun biaya komisaris paypal 5%.

hutang

E Pariwisata Co, Ltd moal nanggung jawab kana karugian anu teu kaduga, karusakan, kacilakaan, sareng parobihan waktos.

Salaku tambahan, jadwal tiasa dirobih pikeun kaseueuran nasabah palanggan anu saé sareng atanapi henteu aya perhatosan salajengna.

wisata

E Wisata Co., Ltd parantos nyiapkeun jasa wisata anu pangsaéna sareng jadwal wisata.

Kaseueuran wisata anu sayogi di-unggal taun, sanaos program sapertos Ski, Rafting, Watching Bird dugi ka alesan usumna. Panmunjeom tur henteu dioperasi dina dinten Minggu sareng liburan Korea sareng Amérika Serikat sareng kaping wisata dirawat saatos dipertimbangkeun kaamanan ku Panglima Serikat.

Anak di handapeun umur 11 henteu kénging ngagabung deui. Tur DMZ (Tunnel 3rd) ditutup dina Senén.

Panungtun

Sadaya jasa bakal disayogikeun sareng Inggris, Jerman, Cina, Perancis, Italia, Thailand, Spanyol, Panungtun diomongkeun Jepang atanapi Rusia.

Owah Béntang

Éta mangrupikeun tujuan kami pikeun nuturkeun dinten-dinten rancana perjalanan, sanaos aya tingkat anu diwangun dina kalenturan pikeun ngémutan kapentingan naon waé anu dipikaresep ku para klien.

Kadang-kadang, akibat tina sababaraha faktor operasional, biasana ngalambatkeun penerbangan sareng ngajadwalkeun perobihan atanapi musium caket, meureun aya sakedik parobihan kana pangaturan éta.

Reservasi Hotel

Sadaya panyayunan kamar dumasar kana kamar standar upami teu aya pesenan khusus.

Sadaya kamar kedah dipesen sateuacanna sareng dinten anu sami teu mungkin.

Dina acara anu kamar teu sayogi, akomodasi anu sami bakal diganti.

Naon bédana dina kategori sareng biaya tiasa beda-beda gumantung kana pilihan anjeun.

Pakét wisata dumasar kana dua jalma hiji kamar.

kandaraan

E Pariwisata Co, Ltd salawasna nyusun kendaraan anu aman sareng aman kalayan supir anu berpengalaman sareng sopan, dilengkepan kondisioner hawa sareng manaskeun.

Cara transportasi tunduk kana kaayaan anu saling satuju, kumaha, kami nyayogikeun klien kami nganggo mobil atanapi van (1-2persons), van (3-8persons), bis mini (8-15persons) sareng motor (15-40persons).