neangan
Ukuran peta
382 Hasil
standar
  • Judul A ka Z
  • Judul Z ka A
Ulihan Pilarian
keyword
Kategori
loading

Shilla Millenium Park mangrupikeun taman tema anu ngahijikeun atikan sareng hiburan ngeunaan sajarah sareng budaya Séri Silla. Fokus kana Zaman Silla (57 SM - AD 935), taman ngahasilkeun deui arsitéktur Silla sareng désa bangsawan, nyarioskeun barudak fun carita ngeunaan periode na……

Hahoe Village mangrupikeun katurunan turunan Ryu Pungsan sareng kondang janten imah tradisional. Tempat lahirna sarjana anu terkenal tina Periode Joseon sapertos Gyeomam Ryu Un-ryong sareng Seoae Ryu Seong-ryong, désa janten langkung kasohor sabada Ratu Elizabeth ti Inggris didatangan dina A…

Tempatna di pojok simpang kota paling sibuk di Seoul, Istana Deoksugung kasohor ku jalan témbok batu anu elegan. Éta ogé mangrupikeun hiji-hijina karaton anu calik di gigir sababaraha runtuyan gaya barat anu nambihan kana keunikan anu di pemandangan sakurilingna ...…

Pagoda granit ieu ti jaman Baekje dina ahir telat di Buyeo-eup, Buyeo-gun, Chungcheongnam-do parantos ditunjukkeun Harta Nasional Nomer 9. Éta umumna katelah "Baekje Lima carita Pagoda." ... ...

Pasar Gwangjang mangrupikeun pasar permanén munggaran di Korea sareng terus berkembang salaku tujuan wisata anu kasohor ayeuna. Lantai kadua pasar dipinuhan ku toko sutra, satin, sareng toko lémpak-empon, anu mangrupikeun panggedéna sareng anu paling terkenal di Seoul ...

Jalan basisir Jongalri mangrupikeun jalan paling panjang antara jalan basisir Wétan Jeju sareng pemandangan anu saé, sareng kalebet Pulo Tokkiseom, anu gaduh kembang krenok, tempat suci manuk jimat, sareng pusat pangalaman keram Jongdali, sareng Pantai Sehwa, Pantai Hado, sareng Changheungdong Pantai ...…

Gunung Hallasan naék reueus ti puseur Pulo Jeju sareng panginten anu paling émut di pulo éta. Disebut oge Mt. Yeongjusan, hartosna "gunung anu cukup pikeun narik galaksi," Gunung Hallasan sacara lega dipikanyaho ku para ilmuwan pikeun nilai géologisna ...…

Menara Busan mangrupikeun simbol Busan anu nangtung bangga 69 m dpl. Dina luhur cai 120 m. Puncak munara dimodelkeun sabada baldaquin Dodaap Pagoda di Kuil Bulguksa, Gyeongju ...…

Kuil Bulguksa mangrupikeun tinggalanana Gyeongju sareng ditunjuk salaku World Cultural Asset ku UNESCO di 1995. Kaéndahan kuil téa sareng sentuhan artistik ti barang-barang titilar batu kanyahoan di sapanjang dunya ...…