• Pilih Tanggal pamitan, pilihan (upami aya) sareng jumlah jalma. Pencét TAMBIHKEUN KANA KARANJANG or BUKU AYEUNA.
  • Klik LAJENGKEUN KA PAMAYARAN.
  • Eusian formulir.
    *tanda asterik jeung Insan anu hadir kedah dieusi.
  • Klik Lumangsungna PayPal. * Aya biaya komisi 5% Paypal.
  • Parios email anjeun pikeun baucar.
  • Anggo baucar anjeun dina tanggal ditangtayungan.
  • Bageurkeun urang tinggalkeun koméntar.
  • Pilih Tanggal pamitan, Pax sareng sajumlah jalma.
    EX) Upami dua jalma peryogi ngumpulkeun, klik tanggal pamitan anjeun sareng klik 'Kanggo jalma 2' dina pilihan PAX. Teras klik '2' pikeun pilihan Per Person.
  • Klik TAMBIHKEUN KANA KARANJANG or BUKU AYEUNA.
  • Klik LAJENGKEUN KA PAMAYARAN.
  • Eusian formulir.
    *tanda asterik jeung Insan anu hadir kedah dieusi.
  • Klik Lumangsungna PayPal. * Aya biaya komisi 5% Paypal.
  • Parios email anjeun pikeun baucar.
    - Kami bakal ngirim anjeun Baucer Konfirmasi Draf dina usaha 3.
    - Kami bakal dikirim anjeun Pungkasan Konfirmasi Voucher 2 minggu sateuacan tanggal miang.
  • Anggo baucar anjeun dina tanggal ditangtayungan.
  • Bageurkeun urang tinggalkeun koméntar.
  • Pilih Tanggal pamiangan, Hotel Kelas, Pax sareng sajumlah jalma.
    EX) Upami dua urang peryogi ngumpulkeun, klik tanggal pamitan anjeun sareng klik pilihan anjeun pikeun Hotel grade. Teras klik 'Kanggo jalma 2' dina pilihan PAX. Tungtungna, klik '2' kanggo pilihan Per Peribadi.
  • Pilih pilihan pamayaran: deposit via PayPal sareng kasaimbangan kas dugi kadatangan di Korea atanapi pembayaran pinuh ku PayPal.
  • Klik TAMBIHKEUN KANA KARANJANG or BUKU AYEUNA.
  • Klik LAJENGKEUN KA PAMAYARAN.
  • Eusian formulir.
    *tanda asterik jeung Insan anu hadir kedah dieusi.
  • Pencét Teruskeun ka PayPal. * Aya biaya komisi 5% Paypal.
  • Parios email anjeun pikeun baucar.
    - Kami bakal ngirim anjeun Baucer Konfirmasi Draf dina usaha 3
    - Kami bakal dikirim anjeun Pungkasan Konfirmasi Voucher 2 minggu sateuacan tanggal miang.
  • Anggo baucar anjeun dina tanggal ditangtayungan.
  • Bageurkeun urang tinggalkeun koméntar.
  • Pilih Tanggal pangiriman sareng kuantitas produk. Pencét TAMBIHKEUN KANA KARANJANG or BUKU AYEUNA.
    * Tanggal kadatangan pangiriman: Disarankeun klik dina tanggal pamariksa hotél anjeun.
  • Klik LAJENGKEUN KA PAMAYARAN.
  • Eusian formulir.
    * Wajib pikeun ngeusian:
    tanda asterik jeung Hadirin hadirin
    bantuan alamat / Akomodasi nomer telepon
    hotel waktu at mesen Catetan. (Upami anjeun hoyong nampi produk anjeun ka tempat anu sanés ti hotél anjeun, punten nyerat alamat sareng nomer telepon tempat anu ditetepkeun di Catatan Orde)
  • Klik PayPal . Klik Lumangsungna PayPal. * Aya biaya komisi 5% Paypal.
    * Pikeun ningali prosedur PayPal, mangga tingali 'PayPal'.
  • Parios email anjeun kanggo resi pembayaran.
  • Produk anjeun bakal ngantosan anjeun di méja payun hotél atanapi di rohangan hotél anjeun.
  • Bageurkeun urang tinggalkeun koméntar.
  • Punten parios pesenan anjeun sateuacan neraskeun mésér.
  • Upami anjeun parantos ngagaduhan akun Paypal, punten teruskeun mésér.
  • Upami ieu pertama kalina nganggo PayPal, sareng moal ngaharepkeun rekening PayPal, punten tuturkeun ieu di handap.

1. Pencét mapay nganggo debit atanapi Kartu Kredit.

2. Klik Nagara anjeun.

3. Eusian detail Card sareng alamat Tagihan anjeun.

4. Pencét Satuju (Cék kotak) & Pay Now.
Aya biaya komisi 5% Paypal.

  • Parios email anjeun kanggo resi pembayaran sareng baucar.
    (Kami bakal ngirim anjeun voucher dina usaha bisnis 1 pikeun Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng dina usaha bisnis 2 pikeun Paket Wisata)