Urang Sateuacana ditampi

Ess Proses Pemesanan

Q. Kumaha atuh buku?

Mangga tingal 'Kumaha Book?' (klik di dieu)

Q. Naha kuring tiasa mesen ku telepon atanapi email?

Telepon: Anjeun tiasa nelepon kami naroskeun patarosan anu anjeun henteu tiasa nampi jawaban tina situs wéb kami, tapi teu aya anu nganggo.
Email: Anjeun tiasa ngadamel tipanan tapi dugi ka wisata ngaropéa hungkul.

Q. Naha kuring tiasa buku pikeun batur?

Tangtosna tiasa. Punten eusian rinci Checkout dumasar kana jalmi anu leres-leres bakal ngagunakeunana.

Q. Naha kuring kedah nganggo baucer dina tanggal tinangtu?

Leres 🙂

Q. Upami abdi ngagaleuh éta ayeuna, naha kuring tiasa nganggo ayeuna?

Teu mungkin buku henteu tiasa tanggal.

Q. Sakumaha jauh sateuacanna kuring kedah mesen?

Éta gumantung kana naon jinis produk anu anjeun témah. Mangga tingali kana info wisata atanapi Catatan dina unggal produk.

Q. Saatos kuring ngadamel pesenan, sabaraha lami kuring kedah ngantosan nampi voucer kuring?

Hal anu kedah dilakukeun: Kami bakal mastikeun dina bisnis bisnis 1.
Pakét Tur: Kami bakal mastikeun dina dinten bisnis 2.
Angkot: Kami bakal mastikeun dina dinten bisnis 2.
Souvenir: Henteu aya baucer. Anjeun bakal nampi resi Paypal.

Q. Kumaha kuring terang upami pesenan kuring dikonfirmasi?

Anjeun tiasa pariksa email anjeun atanapi anjeun tiasa lebet ka Akun kuring - Pesenan.

Q. Dimana kuring mendakan baucer kuring?

Anjeun tiasa mendakan éta dina email anjeun.

Q. Naha kuring tiasa kéngingkeun Voucher Email sateuacan kuring ngamimitian perjalanan?

Leres. Tangtosna. Anjeun bakal nampi baucer anjeun sateuacan ngamimitian perjalanan anjeun.

Q. Naha kuring kedah nyetél Baucer Email kuring?

Anjeun tiasa nunjukkeun voucher anjeun liwat telepon sélulér, tapi nyitak voucher anjeun disarankeun.

T. Kuring henteu nampi baucar ku email. Naon anu abdi kedah laksanakeun?

Eta moal kajantenan 99% dina waktos, tapi upami éta kajadian, mangga tepikeun kami langsung nganggo email kami
(management@koreaetour.com)

Q. Naha kuring tiasa mayar dua kali?

Panginten ngan ukur kanggo wisata 2 atanapi langkung dinten.

▷ Proses Pembayaran

Q. Kumaha carana kuring mayar?

Mangga tingali kana tautan ieu. (klik di dieu)

Q. Naha abdi tiasa mayar nganggo artos?

Anjeun tiasa, tapi pembayaran pinuh kontan henteu tiasa. Anjeun tiasa mayar kasaimbangan artos, sareng dugi ka 2 atanapi langkung dinten deui.

Q. Naon anu anjeun ngecas artos?

Kami resep USD.

Q. Naha kuring kedah mayar ayeuna atanapi engké?

Kanggo sabagéan ageung produk, anjeun kedah mayar ayeuna. Kanggo wisata 2 dinten atanapi langkung, anjeun tiasa mayar kasaimbangan kas upami anjeun sumping di Koréa.

Q. Naon jinis kartu kiridit anu anjeun nampi?

Urang nganggo PayPal, janten kartu naon waé anu kudu dibayar liwat PayPal katampi.

Q. Naha kuring mayar langkung ti sakumaha anu dinyatakeun dina halaman?

Harga anjeun tingali tanpa pajeg. Aya 4% biaya Paypal ti harga anu anjeun tingali.

Q. Nomer kartu kiridit abdi leres tapi naha henteu ditampi?

Pikeun masalah ngeunaan PayPal, mangga ngahubungi PayPal. (klik di dieu)

Q. Kuring nampi dua resi PayPal kanggo hiji pesenan. Naha anjeun ngecas kuring dua kali?

Punten hayu urang terang. Kami bakal pariksa sareng upami éta parantos dicas dua kali, urang pasti bakal uih artos ka anjeun liwat PayPal.

Q. Dupi mayar abdi aman?

Leres. Upami anjeun hariwang ngeunaan kaamanan pangmayaran, mangga baca Kawijakan PayPal sateuacan pamayaran. (klik di dieu)

Q. Naha kuring tiasa ngabalikeun duit?

Punten tingal kabijakan pembatalan unggal produk.

Q. Kumaha kuring ngarobah inpormasi ngeunaan pesenan kuring saatos kuring nyieun pesenan?

Punten kirimkeun ka émbaran anjeun anu dirobih kami ka email. (management@koreaetour.com)

Q. Iraha kuring henteu tiasa kéngingkeun artos?

Di handap sababaraha conto:

  • Nalika tanggal pembatalan parantos lami disalampah. (Dumasar kana kabijakan pembatalan produk anu anjeun dipesen.)
  • Kaayaan cuaca goréng.
  • Nalika anjeun ngarasa teu puaseun saatos nganggo karcis.
  • Nalika anjeun ngagaduhan tanggal salah nalika henteu tiasa mayar deui.
  • Nalika anjeun teu tiasa ngadamel deui sareng henteu tiasa nganggo tikét.

Q. Kumaha kuring ngadamel akun?

Pencét Asup - ngadaptar atanapi login nganggo ID sosial anjeun.

Q. Kumaha carana abdi tiasa ngareset sandi?

Pindah ka Akun kuring - Rincian Akun sareng ganti kecap konci anjeun.

Q. Naon anu kedah kuring laksanakeun upami kuring hilap sandi?

Pencét Kaleungitan kecap konci anjeun? Tempatna aya di sisi katuhu Login sosial.

Q. Kumaha pribados inpormasi abdi?

Punten tingali kana Sipritik Politik kami. (klik di dieu)

Q. Kumaha kuring ngahapus akun kuring?

Mangga wartosan kami via email. (management@koreaetour.com)

▷ Perkara anu kudu dilakukeun

Q. Kumaha carana abdi tiasa ka lokasi?

Mangga tingal Kumaha carana pikeun tiap produk.

Q. Dimana kuring kedah nelepon atanapi ngahubungan nalika aya masalah ngeunaan tikét?

Punten nelepon kami liwat nomer kontak Darurat anu ditulis dina baucer anjeun.

▷ tur

Q. Sakumaha seueur koper abdi anu diidinan dina perjalanan?

Sacara umum, wisatawan mawa hiji pamawa sareng hiji kantong alit. Upami anjeun nuju langkung ti ieu, punten wartosan kami via email (management@koreaetour.com)

Q. Kumaha carana abdi mendakan anjeun di gerbang bandara kadatangan?

Supir kami bakal ngantosan anjeun di payun gerbang kadatangan anjeun. Anjeunna nuju ngayakeun papan rapat sareng nami anjeun dina éta.

Q. Naha anjeun tiasa ngalakukeun rancana perjalanan, bungkusan, cutatan?

Leres. Tangtosna. Mangga wartosan kami via email. (management@koreaetour.com)

Q. Kami mangrupikeun agénsi perjalanan. Naha kami tiasa nganggo jasa anjeun?

Leres. Tangtosna. Mangga wartosan kami via email. (management@koreaetour.com)

Q. Naon saran pikeun vegetarian atanapi konsumen halal?

Leres. Punten eusian diet khusus anjeun dina Catetan Catatan atanapi ngahubungi kami via email. (management@koreaetour.com)

Q. Naha kuring peryogi asuransi perjalanan?

Kami henteu nyayogikeun asuransi perjalanan pikeun anjeun. Tujuanana anjeun parantos mutuskeun. Upami anjeun meryogikeun anjeun peryogi anu peryogi, punten ngagaleuh asuransi perjalanan sateuacan perjalanan dimimitian.

Q. Naha kuring peryogi visa? atanapi aya vaksin pikeun lebet Korea?

Ieu bakal beda-beda gumantung kana nagara anu anjeun cicing.

T. Kuring ngagaduhan cacad. Dupi abdi tiasa nganjang kana perjalanan?

Gumantung kana jinis wisata anu anjeun hoyong bawa. Punten wartosan kami via email. (management@koreaetour.com)

Q. Naha kuring tiasa nambihan wengi tambahan dina awal atanapi dina tungtung perjalanan?

Éta gumantung kana jadwal penerbangan anjeun. Kageueuskeun hayu urang terang pesawat anjeun sareng detil wisata.

Q. Naha aya umur sawates dina perjalanan?

Sacara umum, henteu. Nanging, aya wates umur pikeun JSA tur (kedah 11 taun atanapi langkung lami), sareng déwasa ngan ukur tiasa asup ka Musieum Cinta. (Hal-hal anu dilakukeun - Trik Panon Bumi)

▷ Pangangkutan

Q. Dupi mayar abdi aman?

Supir kami bakal ngantosan anjeun di payun gerbang kadatangan anjeun. Anjeunna nuju ngayakeun papan rapat sareng nami anjeun dina éta.

Q. Kumaha upami pesawat abdi ditunda? (Angkutan bandara)

Supir kami bakal ngalacak waktos datangna dina dinten janten éta henteu kunanaon. Tapi upami nomer penerbangan anjeun atanapi tanggal parobihan, punten email kami di management@koreaetour.com.

Q. Kumaha upami jadwal penerbangan abdi robah?

Kageulisanna mah urang terangkeun inpormasi penerbangan anu dirobih via email kami. (management@koreaetour.com)

Q. Kumaha upami kuring langkung nganggo kendaraan sareng palayanan Supir? Dupi aya biaya tambahan pikeun éta?

Mangga tingali kana Catatan.

▷ Souvenir

Q. Naon prosés pangiriman?

Biasana, éta bakal dikirimkeun ka hotél anjeun. Produk na bakal ngantosan anjeun di meja hareup atanapi di rohangan hotél anjeun.

Q. Kumaha upami kuring dirobih tempat akomodasi? Naon anu kedah abdi lakukeun?

Punten nginpokeun ka tempat akomodasi anyar anjeun sateuacan produk dileupaskeun.

Q. Naha mungkin pikeun nampi produk sanés ti hotél?

Leres, mungkin. Anjeun kedah ngawartosan alamat kami supados kami tiasa ngirim produk anjeun di dinya. Nanging, kami henteu nyayogikeun jasa pengiriman.

Q. Kumaha upami éta henteu sumping?

Bageakeun ngawartosanna kami upami anjeun henteu nampi produk anjeun. (management@koreaetour.com)

Q. Dupi aya biaya pangiriman?

Muatan pangiriman kalebet kana total harga. Hatur nuhun.

Q. Naha kuring tiasa nampi diskon?

Urang teras-terasan nyayogikeun kualitas anu saé sareng anu pangsaéna pikeun anjeun. Harga didaptarkeun parantos harga na pangsaéna.

Q. Kumaha kuring ngahubungan Etourism?

Mangga wartosan kami via email management@koreaetour.com

Q. Saha anu tiasa kuring nelepon dina kaayaan darurat bari di Koréa?

Punten wartosan kami sareng nomer kontak anu didaptarkeun dina baucer anjeun. Anjeun tiasa ogé ngahubungi kami ku métode sanés ogé.