1. Tempat anu unik

moderen
DDP

DD Dongdaemun

Kamampuhan: 5 Hall, Standing: 200 ~ 1,500, Seated: 150 ~ 1,300 (Unit: Person)

Kreatif / Trendi / 5 Spasi kalayan fasilitas 15

Raum

RAUM

Kamampuhan: 8 Hall, Standing: 80 ~ 1,000, Seated: 60 ~ 500 (Unit: Person)

Taman / méwah / Kulon

TRADISI
Imah Koréa

Imah Koréa

Kamampuhan: 10 Hall, Standing: 50 ~ 100, Seated: 20 ~ 146 (Unit: Person)

Masakan Karajaan tradisional Koréa / Kinerja Korea

Mugyewon

Mugyewon

Kamampuhan: 5 Hall, Standing: 60 ~ 200, Seated: 40 ~ 120 (Unit: Person)

Hanok / Bersejarah / Téori Alam

TEMA KHUSUS
Pelayaran Eland

Pelayaran Eland

Kamampuhan: 2 Hall, Standing: Teu Sayogi, Seated: 60 ~ 197 (Unit: Person)

Pameran / Wengi Peuting / Walungan Han

Pulo ngalayang Sevit

Pulo Ngambang Sevit (Sevit Sababaraha)

Kamampuhan: 4 Hall, Standing: 300 ~ 1,000, Seated: 160 ~ 550 (Unit: Person)

Han-walungan View / kompleks ngambang munggaran di dunya

2. Wisata

Etourism nyayogikeun kagiatan anu ngagabungkeun kagiatan unik pikeun ngawangun tim, insentip perusahaan atanapi ganjaran. Indulge dina kagiatan fisik sapertos K-pop tari kelas Korea, sareng Taekwondo anu tiasa dilakukeun sacara éksklusif di Koréa. Acara ieu bakal ngajantenkeun karyawan turun tina kantor sareng gaduh waktos santai sareng ngantepkeun ideu anyar kanggo ngalir. Perusahaan wilujeng milih milih tur-terbatas atanapi nyuhunkeun tur disesuaikan dumasar kana tujuan sareng kapentingan tim.

3. Manajemén Tujuan

Etourism mangrupikeun perusahaan manajemén tujuan anu sacara ahli ngadamel akomodasi, transportasi, tempat konperénsi, réstoran, acara bertemakan sareng makan malam Gala. Rincian anu dikelola kalayan berhati-ati nyababkeun susunan anu lancar, anu ngamungkinkeun para elit perusahaan fokus kana agenda padamelan atanapi rapat.

bantuan
bantuan
bantuan
bantuan

Ti hotél bintang modern 5 ka hotél gaya tradisional Korea, Etourism tiasa nyayogikeun rupa-rupa akomodasi di sakumna.

kandaraan
kandaraan

Pilih jinis kendaraan bebas tina beus 45 beus, 25 beus delités beus, 7 ~ 9seater van ka Sedan pikeun kepala perusahaan atanapi pejabat tinggi.

Daya manusa & Manajer Proyek
Ménéjer proyék

Etourism sok siap ngabantosan kaperluan anjeun pikeun ngadamel rapat-rapat Anjeun.

4. Téhnologi

  • Alat téknis
  • Pamasangan panggung
  • Desain rohangan
  • Hiasan

5. Kajadian

  • Dahareun (Tambaksari atanapi Kursus)
  • Inuman & Alkohol
  • Kinerja (K-pop, DJ, jsb)
  • Acara anu ditampi