DDP

alamat

281, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul

서울 특별시 중구 을지로 281 (을지로 7 가)

homepage

Jam operasi

Selasa-Minggu 10: 00-19: 00
* Unggal Rebo, Jumaah: Jam diperpanjang 10: 00-21: 00
inpormasi

Plaza Desain Dongdaemun (DDP) gaduh artos Impian, Desain, sareng Puteri. Éta ngayakeun sababaraha paméran, acara fashion, forum, konperénsi, sareng acara rumah tangga sareng internasional. Pendaptaran pikeun wisata arsitéktur sayogi di situs sareng jadwal acara anu sanés sareng inpormasi program budak aya dina website.

Fasilitas Parkir

kasadia

Engkéna

kasadia

Rentals Stroller Orok

Henteu sayogi

galeri

Leave a Reply

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

pos comment