kunaon Etourism?

Naha Etourism?
Naha Etourism?
Naha Etourism?
Naha Etourism?
  • Gagasan sareng kreatif ide pikeun acara anjeun.
  • Tukang ngaput nyayogikeun kagiatan anu cocog pikeun tujuan perusahaan anjeun.
  • Taun-taun pangalaman dina MICE.
  • Salah sahiji satru MICE nu kadaptar di Korea.

Kami mangrupikeun Company Management tujuan anu nyayogikeun acara pikeun insentif sareng gedong timna ogé jasa sapertos rapat, transportasi, akomodasi, tempat unik sareng FIT Tour sareng wisata di Koréa. Kami nempatkeun klién nyugemakeun salaku prioritas utama urang. Urang ngadangukeun sora klien heula sareng mendesain acara anu pangsaéna ngaropéa pikeun tujuan bisnis klien. Urang terus-terusan tetep apdet panganyarna pikeun tetep janten salah sahiji top Company MICE Alliance di Korea. Tim kami diwangun ku agén-agén profésional ngora sareng séhat anu parantos dilaksanakeun, sanaos sejarah pondok, sagala rupa acara, sareng kagiatan. Kami janji jangjangkeun yén klien anu moal pernah hilap.

MICE Pangalaman
MICE - Konférénsi ASE Asia Pasifik & Jepang ASE Konperénsi

HPE Asia Pasifik & Konférénsi ASE Jepang

Tanggal: 16th Sep ~ 21st Sep 2018
Pax: 120 PAX
Lokasi: Jeju

A to Z pikeun konperénsi nyetél, dinner Gala, program wangunan Tim

UIA 2017 Seoul World Architects Kongrés grup

Tanggal: 31st Aug ~ 7th Sep 2017
Pax: 60 PAX
Lokasi: Seoul

Tur pra & Post, nyusun jasa kanggo ngahadiran grup

MICE - rapat 12th tina COP 2014 Pyeongchang

Rapat 12 COP 2014 Pyeongchang

Tanggal: 6th Oct ~ 17th Oct 2014
Pax: 300 PAX
Lokasi: Pyeongchang

Siapkeun pangaturan kanggo konperénsi

MICE - Grup Insentif Volvo Company

Grup Insentif Volvo Company

Tanggal: 11th Oct ~ 15th Oct 2016
Pax: 30 PAX
Lokasi: Seoul

Tur insentif, pangaturan téknis ngadatangan

Grup Insentif Veeam Company

Tanggal: 1st Mar ~ 4th Mar 2016
Pax: 70 PAX
Lokasi: Seoul

Pariksa wisata

Pengacara Rombongan Grup Pulau Pinang program program tim

Tanggal: 30th Apr 2018
Pax: 60 PAX
Lokasi: Seoul

Program gedong tim Taekwondo

MICE - Partai soré Soccer ti Bosnia sareng Herzegovina

Pesta soré sepak ti Bélnia sareng Herzegovina

Tanggal: 26th Mei ~ 2nd Jun 2018
Pax: 20 PAX
Lokasi: Seoul, DMZ, Yongin, Jeonju

Grup luang, nonton game Soccer

Rombongan wisata India ka Korea

Tanggal: 31st Oct ~ 4th Nov 2017
Pax: 20 PAX
Lokasi: Seoul

Grup insentif, Rapat Pustaka

MICE - Tim Volleyball Nanyang Junior College ti Singapura

Tim Volleyball Nanyang Junior College ti Singapura

Tanggal: 4th Dec ~ 8th Dec 2018
Pax: 30 PAX
Lokasi: Seoul

Grup mahasiswa, Pertandingan persahalan Bola Voli

Grafik Sejarah MICE
Palayanan wisata
Pelayanan Wisata - Pra & Post Tour

Pra & Pos Wisata

Pelayanan Wisata - Téknis Téknis

Téknis Téknis

Wisata Pelayaran

Pelayanan Wisata - Susunan Husus

Susunan Husus

Program Gedong Tim

Noryangjin (Pasar lauk) Kaburu

2 ~ 3 jam / 10 ~ 20 / Seoul

Noryangjin mangrupikeun salah sahiji pasar lauk pangbadagna di Seoul, anjeun bakal gaduh sababaraha misi anu unik sareng senang di Noryangjin. Hayu urang milari petunjuk sareng ngalengkepan misi sareng tim anjeun!

Program gedong tim Taekwondo

2 ~ 3 jam / 20 ~ 100 / Seoul

Boga kasempetan diajar seni bela diri tradisional Korea! Titénan demonstrasi Taekwondo sareng diajar cara sareng tata cara Taekwondo. Satuluyna anjeun bakal diajar kick, jaga sareng jotosan numutkeun Taekwondo ku master hébat!

Upacara Penghargaan & Makan Malam Gala
Tahap Ngeset
Tahap Ngeset
Sistem Lampu
Sistem Lampu
Sistem Sora Audio
Sistem Sora Audio
Performance
Performance
Acara anu ditampi
Acara anu ditampi
Palayanan Catering
Palayanan Catering
Nyuhunkeun MICE
*
*
*
*
*
*

IKI & PROJEK

SERVICE DMC & PCO