Cheonjeyeon Niagara

alamat

132, Cheonjeyeon-ro, Seogwipo-si, Jeju-do
제주 특별 자치도 서귀포시 천제연 로 132 (중문동)

Jam operasi

N / A (Buka sadaya sataun)

08: 00-18: 00
* Jam tunduh robah gumantung kana waktos surup.

inpormasi

Cheonjeyeon Falls, dingaranan "Pondok Gusti," diwangun ku bagian 3. Kira-kira ragrag, rupa-rupa kahirupan tutuwuhan subur, sapertos tangtos 'solimnan' jarang. Di wétan, aya guha tempat cai tiris tuang ti siling pikeun nyiptakeun curug munggaran. Cai ngumpul kana kolam renang sareng ti dinya, tumiba dua kali deui, nyiptakeun curug anu kadua sareng katilu, anu teras ngalir ka laut. Di Lembah Cheonjeyeon, sémah tiasa ningali Jambatan Seonimgyo (jembatan Arch sareng 7 nymphs diukir di sisi) sareng octagonal Cheonjeru Pavilion. Sasak Seonimgyo ogé disebut Chilseonyeogyo, hartosna "tujuh jambatan nymphs," sareng nyambungkeun Cheonjeyeon Falls sareng Kompleks Wisata Jungmum.

Di permukaan Cheonjeru Pavilion, aya lukisan anu nyarioskeun legenda Cheonjeyeon ngeunaan tujuh nymph sareng dewa gunung. Dina Méi unggal taun anu jumlahna, Chilseonyeo Festival diayakeun di dieu.

Fasilitas Parkir

kasadia

Engkéna

kasadia

Rentals Stroller Orok

Henteu sayogi

galeri

Leave a Reply

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

pos comment