• Zgjidhni datën e nisjes, opsionet (nëse ka) dhe numrin e njerëzve. Kliko SHTONI TEK KOSHI or LIBRI TANI.
 • Kliko PROCESI T TO SHKAKTUAR.
 • Plotësoni formularin.
  *yll dhe Informacioni i pjesëmarrësit duhet të plotësohet.
 • Kliko Vazhdo te PayPal. * Ka tarifë komisioni 5% Paypal.
 • Kontrolloni emailin tuaj për kupon.
 • Përdorni kuponin tuaj në datën e rezervuar.
 • Ju lutemi na lini komente.
 • Zgjidhni datën e nisjes, Pax dhe numrin e njerëzve.
  EX) Nëse dy persona kanë nevojë për rezervim, klikoni në datën tuaj të nisjes dhe klikoni 'Për njerëzit 2' në opsionin PAX. Pastaj klikoni '2' për opsionin Per Person.
 • Kliko SHTONI TEK KOSHI or LIBRI TANI.
 • Kliko PROCESI T TO SHKAKTUAR.
 • Plotësoni formularin.
  *yll dhe Informacioni i pjesëmarrësit duhet të plotësohet.
 • Kliko Vazhdo te PayPal. * Ka tarifë komisioni 5% Paypal.
 • Kontrolloni emailin tuaj për kupon.
  - Ne do t'ju dërgojmë Draft Kupon e Konfirmimit brenda ditëve të punës 3.
  - Ne do t'ju dërgojmë Kupën e Konfirmimit Përfundimtar 2 javë para datës së nisjes.
 • Përdorni kuponin tuaj në datën e rezervuar.
 • Ju lutemi na lini komente.
 • Zgjidhni datën e nisjes, Gradën e Hotelit, Pax dhe numrin e njerëzve.
  EX) Nëse dy persona kanë nevojë për rezervim, klikoni në datën tuaj të nisjes dhe klikoni në opsionin tuaj për Hotel Grade. Pastaj klikoni 'Për njerëzit 2' në opsionin PAX. Në fund, klikoni në '2' për opsionin Per Person.
 • Zgjidhni opsionin e pagesës: depozitoni përmes PayPal dhe bilancin e parave të gatshme pas mbërritjes në Kore ose pagesa e plotë përmes PayPal.
 • Kliko SHTONI TEK KOSHI or LIBRI TANI.
 • Kliko PROCESI T TO SHKAKTUAR.
 • Plotësoni formularin.
  *yll dhe Informacioni i pjesëmarrësit duhet të plotësohet.
 • Klikoni Vazhdoni te PayPal. * Ka tarifë komisioni 5% Paypal.
 • Kontrolloni emailin tuaj për kupon.
  - Ne do t'ju dërgojmë Draft Kupon e Konfirmimit brenda ditëve të punës 3
  - Ne do t'ju dërgojmë Kupën e Konfirmimit Përfundimtar 2 javë para datës së nisjes.
 • Përdorni kuponin tuaj në datën e rezervuar.
 • Ju lutemi na lini komente.
 • Zgjidhni datën e mbërritjes së dorëzimit dhe sasinë e produktit. Kliko SHTONI TEK KOSHI or LIBRI TANI.
  * Data e mbërritjes së dorëzimit: Rekomandohet të klikoni në datën e datës së kontrollit të hotelit tuaj.
 • Kliko PROCESI T TO SHKAKTUAR.
 • Plotësoni formularin.
  * E detyrueshme për të plotësuar:
  yll dhe Informacion i pjesëmarrësve
  strehim adresë / Akomodimi numrin e telefonit
  hotel kohëzgjatje at porositni Shënime. (Nëse dëshironi të merrni produktin tuaj diku tjetër përveç hotelit tuaj, ju lutemi shkruani adresën dhe numrin e telefonit të vendit tuaj të caktuar në Shënimet e Rendit)
 • Kliko PayPal . Click Vazhdo te PayPal. * Ka tarifë komisioni 5% Paypal.
  * Për të parë procedurën e PayPal, ju lutemi shikoni 'PayPal'.
 • Kontrolloni emailin tuaj për pranimin e pagesës.
 • Produkti juaj do t'ju presë në tavolinën e parë të hotelit ose në dhomën tuaj të hotelit.
 • Ju lutemi na lini komente.
 • Ju lutemi kontrolloni porosinë tuaj para se të vazhdoni të blini.
 • Nëse tashmë keni një llogari Paypal, ju lutemi vazhdoni të blini.
 • Nëse kjo është hera juaj e parë që përdorni PayPal dhe nuk dëshironi të bëni llogari PayPal, ju lutemi ndiqni më poshtë.

1. Klikoni Paguaj me Debit ose Kartë krediti.

2. Klikoni Vendin tuaj.

3. Plotësoni të dhënat e Kartës suaj dhe adresën e Faturimit.

4. Klikoni dakord (kutia e kontrollit) & Paguaj tani.
Ka tarifë komisioni 5% Paypal.

 • Kontrolloni emailin tuaj për pranimin e pagesës dhe kupon.
  (Ne do t'ju dërgojmë kupon brenda ditës së punës 1 për gjërat që duhet të bëjnë dhe brenda ditëve të punës 2 për Paketën Tour)