Pse Etourism?

Pse eturizmi?
Pse eturizmi?
Pse eturizmi?
Pse eturizmi?
  • Idetë argëtuese dhe krijuese për ngjarjet tuaja.
  • Rrobaqepësi bëri ngjarje të përshtatshme për qëllimin e kompanisë tuaj.
  • Vite përvoje në MICE.
  • Një nga aleancat e regjistruara MICE në Kore.

Ne jemi një kompani e Menaxhimit të Destinacionit e cila ofron ngjarje për stimuj dhe ndërtimin e ekipit, si dhe shërbime të tilla si takim, transport, akomodim, vende unike dhe FIT Tours dhe turne të personalizuara në Kore. Ne i vendosim klientët të kënaqshëm si përparësia jonë kryesore. Ne dëgjojmë së pari zërat e klientit dhe hartojmë ngjarjen më të mirë të përshtatur për qëllimet e biznesit të klientit. Ne vazhdimisht vazhdojmë me azhurnimet më të fundit për të qëndruar si një nga kompanitë më të mira të Aleancës MICE në Kore. Ekipi ynë është i përbërë nga agjentë profesionistë të rinj dhe të fuqishëm që kanë kryer, pavarësisht nga historia e tij e shkurtër, ngjarje të ndryshme dhe aktivitete. Ne premtojmë të bëjmë momente që klientët nuk do t'i harrojnë kurrë.

Përvoja MICE
MICE - HPE Asia Pacific & Convention ASE Japan

Konferenca HPE e Azisë së Paqësorit dhe Japonisë ASE

Data: 16th Shtator ~ 21st Shtator 2018
Paksi: 120 PAX
Vendndodhja: Jeju

Shërbim A deri Z për konferencë të ngritur, darkë Gala, program për ndërtimin e ekipit

Grupi i Kongresit të Arkitektëve Botëror UIA 2017 Seoul

Data: 31st Gusht ~ 7th Shtator 2017
Paksi: 60 PAX
Vendndodhja: Seul

Tour & Post turne, rregullimi i shërbimit për të marrë pjesë në grup

MICE - Takimi 12th i COP 2014 Pyeongchang

Takimi 12th i COP 2014 Pyeongchang

Data: 6th tetor ~ 17th tetor 2014
Paksi: 300 PAX
Vendndodhja: Pyeongchang

Vendosni marrëveshjet për konferencë

MICE - Grupi nxitës i Kompanisë Volvo

Grupi stimulues i kompanisë Volvo

Data: 11th tetor ~ 15th tetor 2016
Paksi: 30 PAX
Vendndodhja: Seul

Tur turne stimulues, aranzhime teknike vizite

Grupi stimulues i kompanisë Veeam

Data: 1st Mar ~ 4th Mar 2016
Paksi: 70 PAX
Vendndodhja: Seul

Tur turne stimulues

Programi i ekipit të grupit të grupit të avokatëve në Malajzi Penang

Data: 30th Prill 2018
Paksi: 60 PAX
Vendndodhja: Seul

Programi i ndërtimit të ekipit Taekwondo

MICE - Partia brohoritëse e futbollit nga Bosnja dhe Hercegovina

Partia brohoritëse e futbollit nga Bosnja dhe Hercegovina

Data: 26th maji ~ 2nd Qershor 2018
Paksi: 20 PAX
Vendndodhja: Seul, DMZ, Yongin, Jeonju

Grupi i kohës së lirë, shikimi i lojës së futbollit

Turne grupi indian në Kore

Data: 31st tetor ~ 4th nëntor 2017
Paksi: 20 PAX
Vendndodhja: Seul

Grupi stimulues, Takimi i korporatave

MICE - Ekipi i Volejbollit të Kolegjit Nanyang Junior nga Singapori

Ekipi i Volejbollit të Kolegjit Nanyang Junior nga Singapori

Data: 4th Dhjetor ~ 8th dhjetor 2018
Paksi: 30 PAX
Vendndodhja: Seul

Grupi i studentëve, përputhja miqësore me volejbollin

Grafiku i Historisë MICE
Shërbim turistik
Shërbimi Tour - Tour para dhe pas

Tour & Post Tour

Shërbimi turistik - vizitë teknike

Vizitë teknike

Tour turistik

Shërbimi turistik - rregullim special

Aranzhim special

Programi i Ndërtimit të Ekipit

Noryangjin (Tregu i Peshkut) Gjuetarë

2 hours orë 3 / 10 20 / Seul

Noryangjin është një nga tregjet më të mëdha të peshkut në Seul, ju do të keni një mision unik dhe argëtues në Noryangjin. Le ta gjejmë aludimin dhe ta plotësojmë misionin me ekipin tuaj!

Programi i ndërtimit të ekipit Taekwondo

2 hours orë 3 / 20 100 / Seul

Keni një shans për të mësuar artet ushtarake tradicionale Koreane! Shikoni demonstrimin e Taekwondo dhe mësoni mënyrën dhe etiketimin e Taekwondo. Atëherë do të mësoheni të shkelmoni, ruani dhe grushtoni sipas Taekwondo nga mjeshtri i madh!

Ceremonia e Awardsmimeve dhe Darka Gala
Vendoset skena
Vendoset skena
Sistemi i ndriçimit
Sistemi i ndriçimit
Sistemi audio i zërit
Sistemi audio i zërit
Performance
Performance
Ngjarje e përsosur
Ngjarje e përsosur
Shërbimi Catering
Shërbimi Catering
Kërkesa MICE
*
*
*
*
*
*

KLIENTET & PROJEKTI

SHMRBIMI DMC & PCO