ДДП

Адреса

281, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul

N 특별시 중구 을지로 281 (을지로 7)

Почетната страница од пребарувачот

Работни часови

Вторник-недела 10: 00-19: 00
* Секоја среда, петок: Продолжени часови 10: 00-21: 00
информации

Dongdaemun Design Plaza (DDP) има значење на Сон, Дизајн и Игра. Работи на разни изложби, модни ревии, форуми, конференции и други домашни и меѓународни настани. Регистрацијата за турнеја низ архитектурата е достапна на лице место и други распореди за настани и информации за програмата за деца се достапни на веб-страницата.

Паркинг објекти

Информации

Тоалети

Информации

Изнајми за шетачи за бебиња

Не е достапно

Галерија

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

Испратете коментар