Зошто Етууризам?

Зошто етуризам?
Зошто етуризам?
Зошто етуризам?
Зошто етуризам?
  • Забавни и креативни идеи за вашите настани.
  • Прилагодените настани направија погодни за целта на вашата компанија.
  • Годишно искуство во МИЦЕ.
  • Една од регистрираните сојузи на МИЦЕ во Кореја.

Ние сме компанија за управување со дестинација која обезбедува настани за стимуланси и градење на тим, како и услуги како што се состанок, превоз, сместување, уникатни места и FIT тури и прилагодени патувања во Кореја. Ние ги ставаме клиентите задоволителни како наш главен приоритет. Најпрво ги слушаме гласовите на клиентот и го дизајнираме најдобриот настан прилагодени за деловните цели на клиентот. Постојано се придржуваме до најновите ажурирања за да останеме како една од најдобрите компании на МИЦЕ сојуз во Кореја. Нашиот тим е составен од млади и енергични професионални агенти кои изведоа, и покрај својата кратка историја, разни настани и активности. Ветуваме дека ќе направиме моменти што клиентите никогаш нема да ги заборават.

Искуство од глувци
MICE - HPE Азија Пацифик и Јапонија ASE конференција

Конференција за HPE Азија Пацифик и Јапонија

Датум: 16th Sep ~ 21st Sep 2018
Пак: 120 PAX
Локација: juеџу

Служба од А до Ш за поставување конференција, Гала вечера, Програма за градење тимови

Групацијата Конгрес на светски архитекти во UIA 2017 Сеул

Датум: 31st август ~ 7-ти септември 2017
Пак: 60 PAX
Локација: Сеул

Пред-пост турнеја, уредување услуга за присуство на групата

Глувци - 12th состанок на COP 2014 Pyeongchang

12th состанок на COP 2014 Pyeongchang

Датум: 6th октомври ~ 17th октомври 2014
Пак: 300 PAX
Локација: Пјонгчанг

Поставете ги аранжманите за конференција

МИЦЕ - Група за поттикнување на компанијата Volvo

Група за поттикнување на компанијата Volvo

Датум: 11th октомври ~ 15th октомври 2016
Пак: 30 PAX
Локација: Сеул

Туристичка турнеја, технички аранжмани за посета

Група за поттикнување на компанијата Veeam

Датум: 1st Mar ~ 4th Mar 2016
Пак: 70 PAX
Локација: Сеул

Туристичка турнеја

Програма за градење на тим во групата на адвокатите во Малезија Пенанг

Датум: 30-ти април 2018
Пак: 60 PAX
Локација: Сеул

Програма за градење тим на Таеквондо

МИЦЕ - Фудбалска навивачка партија од Босна и Херцеговина

Фудбалска навивачка забава од Босна и Херцеговина

Датум: 26th мај ~ 2nd јуни 2018
Пак: 20 PAX
Локација: Сеул, ДМЗ, Јонгин, onонју

Рекреативна група, гледање фудбалски натпревар

Индиска групна турнеја во Кореја

Датум: 31st октомври ~ 4-ти ноември 2017
Пак: 20 PAX
Локација: Сеул

Група за стимулирање, состанок на компанијата

МИЦЕ - Тимот на одбојка на колеџ Нанјанг Јуниор од Од Сингапур

Тимот на одбојка на колеџ Нанјанг јуниор од Од Сингапур

Датум: 4th декември ~ 8th декември 2018
Пак: 30 PAX
Локација: Сеул

Студентска група, Одлично одговарање на одбојка

График за историја на глувци
Туристичка услуга
Туристичка услуга - пред и пост турнеја

Пред и пост турнеја

Туристичка услуга - Техничко посетување

Техничко посетување

Турнеја за крстарење

Туристичка услуга - специјално уредување

Специјално уредување

Програма за градење на тим

Норијанџин (Риба на пазарот) Ловци

2 3 часа / 10 20 / Сеул

Норијанџин е еден од најголемите пазари на риби во Сеул, ќе имате некоја уникатна и забавна мисија во Норијанџин. Ајде да најдеме навестување и да ја завршиме мисијата со вашиот тим!

Програма за градење тим на Таеквондо

2 3 часа / 20 100 / Сеул

Имајте шанса да ги научите корејските традиционални воени вештини! Погледнете ја демонстрацијата на Таеквондо и научете го начинот и етикетата на Таеквондо. Тогаш ќе ве научите да клоцирате, чувате и удирате според Таеквондо од страна на великиот господар!

Церемонија на доделување награди и гала вечера
Поставено сцена
Поставено сцена
Систем за осветлување
Систем за осветлување
Аудио систем на звук
Аудио систем на звук
перформанси
перформанси
Прилагодена манифестација
Прилагодена манифестација
Угостителски услуги
Угостителски услуги
Барање на глувци
*
*
*
*
*
*

КЛИЕНТИ & ПРОЕКТ

УСЛУГА DMC & PCO