Kafe Yeonnam-dong 223-14 4

Alamat

  • 161-10 Seongmisan-ro, Yeonnam-dong, Mapo-gu, Seoul
  • 서울시 마포구 성미산 로 161-10

transportasi

  • Stasiun Universitas Hongik (jalur bawah tanah 2), metu 3

Jam Operasi

  • Senin nganti Minggu: saka 11am nganti 9pm

prices

  • Ing sekitar 10 000 wons / person.

informasi

Kafe Yeonnam-dong 223-14 yaiku toko kopi sing unik sing ana ing dalan-dalan cilik Hongdae ing Seoul. Iki entuk inspirasi saka drama Korea "W - Two Worlds", sing karakter utama mlebu ing dunia webto fantasi. Pancen, njero toko kopi iki kabeh padha ireng lan putih sing dirasakake kaya sampeyan jebul mlebu buku komik. Kafe iki uga nawakake roti lan omben sing enak lan enak, sing bisa diduga para pelanggan nalika njupuk gambar sing apik

Gallery

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Kirim komentar