search
Ngowahi ukuran peta
382 Asil
Default
  • Judhul A menyang Z
  • Judhul Z nganti A
Refine Search
Keyword
Kategori
Loading

Taman Shilla Millennium minangka taman tema nggabungake pendidikan lan hiburan babagan sejarah lan budaya ing Periode Silla. Fokus ing Periode Silla (57 SM - AD 935), taman kasebut ngasilake arsitektur Silla lan desa aristokrat, ngandhani bocah-bocah seneng babagan crita ...

Hahoe Village minangka turunan saka kulawarga Ryu Pungsan lan kondhang ing omah tradisional. Papan lair para ilmuwan terkenal ing Periode Joseon kayata Gyeomam Ryu Un-ryong lan Seoae Ryu Seong-ryong, desa kasebut dadi luwih misuwur sawise Ratu Elizabeth saka Inggris ngunjungi ing A…

Dumunung ing pojok persimpangan pusat kutha paling gedhe ing Seoul, Istana Deoksugung misuwur kanthi dalan tembok watu sing elegan. Sampeyan uga dadi siji-sijine kraton sing lungguh ing jejere seri bangunan gaya kulon sing nambah keunikan pemandangan sekitar ...

Pagoda granit iki wiwit jaman Baekje pungkasan ing Buyeo-eup, Buyeo-gun, Chungcheongnam-do wis ditetepake Harta Nasional Nomer 9. Umum dikenal minangka "Baekje Lima crita Pagoda." ... ...

Pasar Gwangjang minangka pasar permanen pertama ing Korea lan terus berkembang dadi tujuan wisata sing populer saiki. Lantai kapindho pasar diisi karo toko sutra, satin, lan sprei, sing paling gedhe lan paling misuwur ing Seoul ...…

Dalan pantai Jongalri minangka paling dawa ing antarane pesisir pantai Jeju Timur lan nduwe pemandangan sing apik, lan kalebu Pulo Tokkiseom, sing duwe kembang crinum, swarga manuk migratory, lan pusat pengalaman kerang Jongdali, bebarengan karo Pantai Sehwa, Pantai Hado, lan Changheungdong Pantai ... ...

Gunungasanasan munggah karo bangga saka pusat Pulau Jeju lan bisa dadi landmark paling apik ing pulo kasebut. Uga diarani Mt. Yeongjusan, tegese "gunung cukup kanggo narik galaksi," Gunung Hallasan wis dikenal dening para ilmuwan amarga nilai geologi ...

Menara Busan minangka simbol Busan sing ngadeg kanthi bangga 69 m ing ndhuwur permukaan laut kanthi dhuwur 120 m. Sisih ndhuwur menara model sawise baldaquin Dodaap Pagoda ing Kuil Bulguksa, Gyeongju ...…

Bulguksa Temple minangka relik wakil saka Gyeongju lan ditetepake minangka Asset Budaya Budaya dening UNESCO ing 1995. Kaendahan candhi dhewe lan sentuhan seni peninggalan watu dikenal ing saindenging jagad ...…