1. Panggonan sing unik

SNEHA
DDP

Dongdaemun DDP

Kapasitas: Dewan 5, Ngadeg: 200 ~ 1,500, Duduk: 150 ~ 1,300 (Unit: Orang)

Spasi Kreatif / Trend / 5 kanthi Fasilitas 15

Raum

RAUM

Kapasitas: Dewan 8, Ngadeg: 80 ~ 1,000, Duduk: 60 ~ 500 (Unit: Orang)

Taman / Mewah / Kulon

TRADISI
Omah Korea

Omah Korea

Kapasitas: Dewan 10, Ngadeg: 50 ~ 100, Duduk: 20 ~ 146 (Unit: Orang)

Masakan Royal Korea Korea / Kinerja Korea

Mugyewon

Mugyewon

Kapasitas: Dewan 5, Ngadeg: 60 ~ 200, Duduk: 40 ~ 120 (Unit: Orang)

Hanok / Sejarah / Tampilan Alam

TEMA KHUSUS
Eland Cruise

Eland Cruise

Kapasitas: Dewan 2, Ngadeg: Ora Sumadhiya, Deleng: 60 ~ 197 (Unit: Orang)

Showcase / Night View / Han Kali

Pulo ngapung Sevit

Pulo Ngambang Sevit (Sevit Sawetara)

Kapasitas: Dewan 4, Ngadeg: 300 ~ 1,000, Duduk: 160 ~ 550 (Unit: Orang)

Komplek ngambang pertama kali Han-kali / Donya

2. Wisata Unik

Etourisme nyedhiyakake acara sing nggarap kegiatan unik kanggo pambangunan tim, insentif perusahaan utawa penghargaan. Nggawe kegiatan fisik kayata K-pop tari kelas panganan Korea, lan Taekwondo sing bisa ditindakake kanthi eksklusif ing Korea. Acara kasebut bakal ngidini karyawan adoh saka kantor lan duwe wektu kanggo santai lan ngidini ide anyar saya mili. Perusahaan tampi milih tur sing wis dirampungake utawa njaluk wisata sing disesuaikan adhedhasar target lan kapentingan tim.

3. Manajemen tujuan

Etourism minangka perusahaan manajemen tujuan sing ahli ngatasi penginapan, transportasi, papan konferensi, restoran, acara bertemakan lan makan malam Gala. Rincian sing dikelola kanthi ati-ati nyebabake susunan sing lancar, sing ngidini para elit perusahaan fokus ing agenda kerja utawa rapat.

Accommodation
Accommodation
Accommodation
Accommodation

Saka hotel bintang modern 5 nganti hotel gaya Korea tradisional, Etourism bisa nyedhiyakake macem-macem akomodasi ing saindenging negoro.

transportasi
transportasi

Pilih jinis kendaraan kanthi bebas saka bis seater 45, bus deltax 25, 7 ~ 9seater van menyang Sedan kanggo kepala sekolah utawa pejabat tinggi.

Daya tenaga & Manajer Proyek
project Manager

Etourisme mesthi siyap ngewangi kabutuhan sampeyan supaya sukses.

4. Teknologi

  • Peralatan teknis
  • Pamasangan tahap
  • Desain ruangan
  • Dekorasi

5. Event

  • Pangan (Buffet utawa Kursus)
  • Minuman & Alkohol
  • Kinerja (K-pop, DJ, lsp)
  • Acara sing direncanakake