DDP

Alamat

281, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul

서울 특별시 중구 을지로 281 (을지로 7 가)

Homepage

Jam Operasi

Selasa-Minggu 10: 00-19: 00
* Saben Rebo, Dina Jumuah: Jam lengkap 10: 00-21: 00
informasi

Plaza Desain Dongdaemun (DDP) nduweni arti Ngimpi, Desain, lan Puteri. Nganggo macem-macem pameran, acara fashion, forum, konferensi, lan acara domestik lan internasional liyane. Registrasi kanggo njelajah arsitektur kasedhiya ing situs lan jadwal acara liyane lan informasi program bocah kasedhiya ing situs web.

Fasilitas parkir

kasedhiya

Restoren

kasedhiya

Rentals Stroller Bayi

Ora kasedhiya

Gallery

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Kirim komentar