Apa Etourisme?

Napa Etourisme?
Napa Etourisme?
Napa Etourisme?
Napa Etourisme?
  • Idea sing nyenengake lan kreatif kanggo acara sampeyan.
  • Tailor nggawe acara sing cocog kanggo tujuan perusahaan sampeyan.
  • Taun pengalaman ing MICE.
  • Salah sawijining aliansi MICE sing kadaptar ing Korea.

Kita minangka Perusahaan Manajemen tujuan sing nyedhiyakake acara kanggo insentif lan pambangunan tim uga layanan kayata rapat, transportasi, akomodasi, papan unik lan Wisata wisata lan wisata khusus ing Korea. Kita nyelehake klien kanthi kepenak minangka prioritas utama. Kita ngrungokake swara klien dhisik lan ngrancang acara paling apik sing disesuaikan kanggo tujuan bisnis klien. Kita terus-terusan tetep nganyari paling anyar supaya bisa dadi salah sawijining perusahaan Perusahaan MICE ndhuwur ing Korea. Tim kita dumadi saka agen profesional sing enom lan sregep sing wis nate lakoni, sanajan sejarah sing ringkes, macem-macem acara, lan kegiatan. Kita janji bakal nggawe wayahe manawa para klien ora bakal lali.

Pengalaman MICE
MICE - Konferensi ASE Asia Pasifik & Jepang

Konferensi ASE Asia Pasifik & Jepang

Tanggal: 16th Sep ~ 21st Sep 2018
Pax: 120 PAX
Lokasi: Jeju

Layanan A to Z kanggo konferensi nyiyapake, nedha bengi Gala, program bangunan Team

UIA 2017 Seoul World Architects Congress klompok

Tanggal: 31st Aug ~ 7th Sep 2017
Pax: 60 PAX
Lokasi: Seoul

Wisata Pre & Post, ngatur layanan kanggo nekani grup kasebut

MICE - patemon 12 kaping lima Pyeongchang COP

Patemon 12 kaping nem Cye 2014 Pyeongchang

Tanggal: 6th Oct ~ 17th Oct 2014
Pax: 300 PAX
Lokasi: Pyeongchang

Atur pangaturan kanggo konperensi

MICE - klompok Insentif Volvo Company

Klompok Insentif Company Volvo

Tanggal: 11th Oct ~ 15th Oct 2016
Pax: 30 PAX
Lokasi: Seoul

Tur insentif, pengaturan teknis teknis

Kelompok Insentif Veeam Company

Tanggal: 1st Mar ~ 4th Mar 2016
Pax: 70 PAX
Lokasi: Seoul

Tur insentif

Program bangunan klompok pasukan Pengacara Pulau Pinang

Tanggal: 30th Apr 2018
Pax: 60 PAX
Lokasi: Seoul

Program bangunan tim Taekwondo

MICE - pesta sorak sepak bola saka Bosnia lan Herzegovina

Pesta sorak sepak bola saka Bosnia lan Herzegovina

Tanggal: 26th Mei ~ 2nd Jun 2018
Pax: 20 PAX
Lokasi: Seoul, DMZ, Yongin, Jeonju

Klompok luang, nonton game bal-balan

Tur klompok India menyang Korea

Tanggal: 31st Oct ~ 4th Nov 2017
Pax: 20 PAX
Lokasi: Seoul

Klompok insentif, Rapat perusahaan

MICE - Tim Bola Voli Nanyang Junior College saka Singapura

Tim Bola Voli Nanyang Junior College saka Singapura

Tanggal: 4th Dec ~ 8th Dec 2018
Pax: 30 PAX
Lokasi: Seoul

Klompok siswa, Persocokan voli

Grafik MICE Sejarah
Layanan wisata
Layanan Wisata - Wisata Pre & Post

Wisata Pra & Kirim

Layanan Tur - Teknik Teknik

Teknik Visiting

Wisata Cruise

Layanan Tur - Tata Khusus

Pengaturan Khusus

Program Bangunan Tim

Noryangjin (Pasar iwak) Pemburu

2 ~ 3 jam / 10 ~ 20 / Seoul

Noryangjin minangka salah sawijining pasar iwak paling gedhe ing Seoul, sampeyan bakal duwe misi unik lan nyenengake ing Noryangjin. Ayo goleki lan ngrampungake misi karo tim sampeyan!

Program bangunan tim Taekwondo

2 ~ 3 jam / 20 ~ 100 / Seoul

Duwe kasempatan kanggo sinau seni beladiri tradisional Korea! Nonton demonstrasi Taekwondo lan sinau cara lan tata cara Taekwondo. Banjur sampeyan bakal diwulangake kanggo nyepak, njaga, lan nyenthangake miturut Taekwondo dening master agung!

Upacara Penghargaan & Makan Malam Gala
Stage Nggawe
Stage Nggawe
Sistem Lampu
Sistem Lampu
Sistem Swara Audio
Sistem Swara Audio
Performance
Performance
Acara sing direncanakake
Acara sing direncanakake
Layanan Katering
Layanan Katering
Panjaluk MICE
*
*
*
*
*
*

IKI & PROJEK

SERVICE DMC & PCO