Kepala Cheonjeyeon

Alamat

132, Cheonjeyeon-ro, Seogwipo-si, Jeju-do
제주 특별 자치도 서귀포시 천제연 로 132 (중문동)

Jam Operasi

N / A (Dibukak kabeh taun)

08: 00-18: 00
* Jam tundhuk gumantung ing wayah srengenge.

informasi

Cheonjeyeon Falls, dijenengi "Kolam Gusti," kasusun saka 3. Ing saindhenging musim gugur, macem-macem urip tanduran, kayata rezeki 'solimnan' langka. Ing sisih wétan, ana guwa ing ngendi banyu adhem diwutahake saka langit-langit kanggo nggawe air terjun sing sepisanan. Banyu kumpul menyang kolam renang lan saka ing kono, tumiba kaping pindho, nggawe banyu terjun kapindho lan katelu, sing banjur mili menyang segara. Ing Lembah Cheonjeyeon, para pengunjung bisa ndeleng Jambatan Seonimgyo (jembatan arch kanthi nymphs 7 sing diukir ing sisih) lan Pavilion Cheonjeru oktagon. Jembatan Seonimgyo uga diarani Chilseonyeogyo, ateges "jembatan nymphs," lan ngubungake Cheonjeyeon Falls karo Komplek Wisata Jungmum.

Ing permukaan Cheonjeru Pavilion, ana lukisan sing nyritakake legenda Cheonjeyeon babagan 7 nymph lan dewa gunung. Ing wulan Mei saben taun sing ana, Festival Chilseonyeo dianakake ing kene.

Fasilitas parkir

kasedhiya

Restoren

kasedhiya

Rentals Stroller Bayi

Ora kasedhiya

Gallery

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Kirim komentar