loading Kajadian

Kajadian pikeun Pebruari 2020

Acara Milarian sarta pintonan Napigasi

Acara pintonan Napigasi

Calendar tina Kajadian

Calendar tina Kajadian
Minggu Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Forum Damai PyeongChang 2020

10

Forum Damai PyeongChang 2020

11

Forum Damai PyeongChang 2020

12
13
14

RoboCup Korea Buka 2020

ISAMA 2020 [International Symposium on Advanced Advanced Application and Application]

15

RoboCup Korea Buka 2020

ISAMA 2020 [International Symposium on Advanced Advanced Application and Application]

16

RoboCup Korea Buka 2020

ISAMA 2020 [International Symposium on Advanced Advanced Application and Application]

IEEE ICACT 2020 [Konperénsi Internasional IEEE dina Téknologi Komunikasi Advanced]

17

IEEE ICACT 2020 [Konperénsi Internasional IEEE dina Téknologi Komunikasi Advanced]

18

IEEE ICACT 2020 [Konperénsi Internasional IEEE dina Téknologi Komunikasi Advanced]

19

IEEE ICACT 2020 [Konperénsi Internasional IEEE dina Téknologi Komunikasi Advanced]

IEEE BigComp [Big Data sareng Smart Computing] 2020

20

IEEE BigComp [Big Data sareng Smart Computing] 2020

Ka-37 RAJAH ANTARA BABY

ICCEEE 2020 [Konperénsi Internasional ngeunaan Komunikasi, Elektronika sareng Téknik Eléktro]

21

IEEE BigComp [Big Data sareng Smart Computing] 2020

Ka-37 RAJAH ANTARA BABY

ICEBHS 2020 [Konperénsi Internasional ngeunaan Atikan, Bisnis, Kamanusaan sareng Élmu Sosial]

22

IEEE BigComp [Big Data sareng Smart Computing] 2020

Ka-37 RAJAH ANTARA BABY

2020 APASL [Asosiasi Pasifik Asia pikeun Studi Ati] Rapat Taunan

23

Ka-37 RAJAH ANTARA BABY

2020 APASL [Asosiasi Pasifik Asia pikeun Studi Ati] Rapat Taunan

24
25

Glassman Asia 2020

26

Glassman Asia 2020

27

2020 SPOEX [Seoul Internasional Olahraga & Rekreasi Industri Pintonan]

28

2020 SPOEX [Seoul Internasional Olahraga & Rekreasi Industri Pintonan]

29

2020 SPOEX [Seoul Internasional Olahraga & Rekreasi Industri Pintonan]

+ Ékspor Kajadian