loading Kajadian

Kajadian pikeun September 2020

Acara Milarian sarta pintonan Napigasi

Acara pintonan Napigasi

Calendar tina Kajadian

Calendar tina Kajadian
Minggu Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu
30

2020 Koréa Réntang Koréa

31

K-Rumah Sakit Pasundan 2020

EAIC 2020 [Kongrés asuransi Asia Wétan]

1

K-Rumah Sakit Pasundan 2020

EAIC 2020 [Kongrés asuransi Asia Wétan]

2

K-Rumah Sakit Pasundan 2020

EAIC 2020 [Kongrés asuransi Asia Wétan]

KIPES 2020 [Mesin Pencét Internasional & Paralatan Internasional Korea]

3

KIPES 2020 [Mesin Pencét Internasional & Paralatan Internasional Korea]

ASPTH 2020 [Masyarakat Asia-Pasifik on Trombosis sareng Hemostasis]

4

KIPES 2020 [Mesin Pencét Internasional & Paralatan Internasional Korea]

ASPTH 2020 [Masyarakat Asia-Pasifik on Trombosis sareng Hemostasis]

ICEFR [Konperénsi Internasional ngeunaan Ékonomi jeung Panaliti Keuangan]

5

KIPES 2020 [Mesin Pencét Internasional & Paralatan Internasional Korea]

ASPTH 2020 [Masyarakat Asia-Pasifik on Trombosis sareng Hemostasis]

ICEFR [Konperénsi Internasional ngeunaan Ékonomi jeung Panaliti Keuangan]

6

Konperénsi IBS ngeunaan Ultrahigh Intensity Lasers (ICUIL)

7

Konperénsi IBS ngeunaan Ultrahigh Intensity Lasers (ICUIL)

Sawangan di Seoul 2020

8

Konperénsi IBS ngeunaan Ultrahigh Intensity Lasers (ICUIL)

Sawangan di Seoul 2020

9

Konperénsi IBS ngeunaan Ultrahigh Intensity Lasers (ICUIL)

Sawangan di Seoul 2020

2020 Konperénsi Strok Pasifik Asia

10

Konperénsi IBS ngeunaan Ultrahigh Intensity Lasers (ICUIL)

2020 Konperénsi Strok Pasifik Asia

IVBM 2020 [Rapat Biologi Vaskular internasional]

11

Konperénsi IBS ngeunaan Ultrahigh Intensity Lasers (ICUIL)

2020 Konperénsi Strok Pasifik Asia

IVBM 2020 [Rapat Biologi Vaskular internasional]

12

IVBM 2020 [Rapat Biologi Vaskular internasional]

KIOM-SAR [Korea Institute of Oriental Medicine & Society for Acupuncture Research]

13
14

Virtual ISPOR Asia Pasipik 2020 [International Society for Pharma Coeconomics & Hasil Panilitian Asia Pasipik]

15

Virtual ISPOR Asia Pasipik 2020 [International Society for Pharma Coeconomics & Hasil Panilitian Asia Pasipik]

16

Virtual ISPOR Asia Pasipik 2020 [International Society for Pharma Coeconomics & Hasil Panilitian Asia Pasipik]

ENCORE 2020 [Édkulasi ulang ENdovaskular sareng Koronér]

17

ENCORE 2020 [Édkulasi ulang ENdovaskular sareng Koronér]

ACE 2020 [Peringkat Asia & Pameran Hiburan]

18

ENCORE 2020 [Édkulasi ulang ENdovaskular sareng Koronér]

ACE 2020 [Peringkat Asia & Pameran Hiburan]

19

ACE 2020 [Peringkat Asia & Pameran Hiburan]

20

ACE 2020 [Peringkat Asia & Pameran Hiburan]

ETS2020 [Tungtung Endoluminal & Téhnologi]

21

ETS2020 [Tungtung Endoluminal & Téhnologi]

22
23

LMCE 2020 (Laboratorium Kedokteran Kongrés & Pameran) & KSLM Rapat Tahunan 61st

InterCHARM Korea

K-SAFETY [Koréa Inovatif Koréa & Expo Kaamanan 2020]

24

LMCE 2020 (Laboratorium Kedokteran Kongrés & Pameran) & KSLM Rapat Tahunan 61st

InterCHARM Korea

K-SAFETY [Koréa Inovatif Koréa & Expo Kaamanan 2020]

25

LMCE 2020 (Laboratorium Kedokteran Kongrés & Pameran) & KSLM Rapat Tahunan 61st

InterCHARM Korea

K-SAFETY [Koréa Inovatif Koréa & Expo Kaamanan 2020]

26
27
28
29
30
1
2
3
+ Ékspor Kajadian