Duke treguar 1-12 i rezultateve 34

DITET 5 Korea Paketa e Lirë e Paketave [Turne private]

$ 343.0 - $ 658.8

Yje 3

6 Pax 5 Pax 4 Pax
$ 343.0/ pax $ 399.3/ pax $ 422.0/ pax
3 Pax 2 Pax -
$ 542.1/ pax $ 658.8/ pax -
 • Kjo është vetëm për HUAJ
 • Mimi është i njëjtë për të rriturit dhe fëmijët
 • Pa pagesë për nën 24 muaj (Verifikimi i identitetit)
 • Për 1 Pax & më shumë se 7 Pax, ju lutemi na kontaktoni me email
DITA 5 Pako Tour Përvoja në Ski Dimërore në KoreJashtë aksioneve

DITA 5 Pako Tour Përvoja në Ski Dimërore në Kore [Bashkohu në Grup]

$ 445.0
 • Kjo është vetëm për HUAJ
 • Adult: $ 445.0/ pax
 • Fëmijët (muaj 24 deri në 12 vjet): $ 405.0/ pax
 • Pagesë e vetme shtesë: +$ 110.0/ pax
 • Pa pagesë për nën 24 muaj (Verifikimi i identitetit)
 • Data e turneut: 4th - 8th dhjetor 2019
 • Data e fundit e prenotimit është 20th e nëntorit 2019 (dy javë para turneut)
 • Për 1 Pax & më shumë se 10 Pax, ju lutemi na kontaktoni me email

DITA 2 Island Nami Island & Mt. Tour Seorak [Turne private]

$ 181.0 - $ 446.4

Yje 3

6 Pax 5 Pax 4 Pax
$ 181.0/ pax $ 210.3/ pax $ 249.7/ pax
3 Pax 2 Pax -
$ 315.3/ pax $ 446.4/ pax -
 • Kjo është vetëm për HUAJ
 • Mimi është i njëjtë për të rriturit dhe fëmijët
 • Pa pagesë për nën 24 muaj (Verifikimi i identitetit)
 • Për 1 Pax & më shumë se 7 Pax, ju lutemi na kontaktoni me email

DITA 3 Më e mira e Turizmit të Paketave në Kore [Turne private]

$ 235.3 - $ 509.2

Yje 3

6 Pax 5 Pax 4 Pax
$ 235.3/ pax $ 272.1/ pax $ 291.2/ pax
3 Pax 2 Pax -
$ 371.1/ pax $ 459.0/ pax -

Yje 4

6 Pax 5 Pax 4 Pax
$ 285.5/ pax $ 328.2/ pax $ 341.4/ pax
3 Pax 2 Pax -
$ 431.3/ pax $ 509.2/ pax -
 • Kjo është vetëm për HUAJ
 • Mimi është i njëjtë për të rriturit dhe fëmijët
 • Pa pagesë për nën 24 muaj (Verifikimi i identitetit)
 • Për 1 Pax & më shumë se 7 Pax, ju lutemi na kontaktoni me email

Mbrojtur: DITA 3 Më e mira e Turizmit të Paketave në Kore [Turne private] (Një suvenir special i përfshirë !!)

$ 235.3 - $ 509.2

Yje 3

6 Pax 5 Pax 4 Pax
$ 235.3/ pax $ 272.1/ pax $ 291.2/ pax
3 Pax 2 Pax -
$ 371.1/ pax $ 459.0/ pax -

Yje 4

6 Pax 5 Pax 4 Pax
$ 285.5/ pax $ 328.2/ pax $ 341.4/ pax
3 Pax 2 Pax -
$ 431.3/ pax $ 509.2/ pax -
 • Kjo është vetëm për HUAJ
 • Mimi është i njëjtë për të rriturit dhe fëmijët
 • Pa pagesë për nën 24 muaj (Verifikimi i identitetit)
 • Për 1 Pax & më shumë se 7 Pax, ju lutemi na kontaktoni me email