Kërko
Kërko
Madhësia e hartës
380 Rezultat (s)
Default
  • Titulli A deri në Z
  • Titulli Z në A
Përsosin Kërko
Keyword
kategori
ngarkim

Shilla Millennium Park është një park tematik që integron si arsimin ashtu edhe argëtimin për historinë dhe kulturën e Periudhës Silla. Duke u ndalur te Periudha Silla (57 BC - AD 935), parku riprodhon arkitekturën Silla dhe një fshat aristokratësh, u tregon fëmijëve histori argëtuese për periudhën ...…

Fshati Hahoe është shtëpia e pasardhësve të fisit Ryu të Pungsan dhe është i njohur për shtëpitë e tij tradicionale. Vendlindja e studiuesve të njohur të Periudhës së Joseon si Gyeomam Ryu Un-ryong dhe Seoae Ryu Seong-ryong, fshati u bë edhe më i famshëm pasi Mbretëresha Elizabeth e Anglisë vizitoi në A…

E vendosur në cepin e kryqëzimit më të ngarkuar në qendër të qytetit të Seulit, Pallati Deoksugung është i famshëm për rrugën e tij elegante me mur guri. Shtë gjithashtu i vetmi pallat që ndodhet së bashku me një seri ndërtesash të stilit perëndimor që shtojnë unitetin e peizazhit përreth ...…

Kjo faltore e granitit nga periudha e vonë e Baekje në Buyeo-eup, Buyeo-gun, Chungcheongnam-do është përcaktuar Thesari Kombëtar Nr. 9. Në përgjithësi njihet si "Pagoda me pesë histori Baekje". ... ...

Tregu Gwangjang ishte tregu i parë i përhershëm në Kore dhe vazhdon të lulëzojë si një destinacion i njohur turistik edhe sot. Kati i dytë i tregut është i mbushur me dyqane mëndafshi, sateni, dhe çarçafë, të cilat janë më të mëdhenjtë dhe më të famshmit në Seul ...

Rruga Jongalri bregdetare është më e gjata midis rrugëve bregdetare të Lindjes Jeju dhe ka pamje të shkëlqyera, dhe përfshin ishullin Tokkiseom, i cili ka lule crinum, një shenjtërore zogjsh migratore dhe qendrën e përvojave të mashtrimeve Jongdali, së bashku me Sehwa Beach, Hado Beach dhe Changheungdong Beach ... ...

Mountain Hallasan ngrihet me krenari nga qendra e ishullit Jeju dhe është ndoshta monumentet më të paharrueshme të ishullit. Quhet edhe Mt. Yeongjusan, që do të thotë "mjaft i lartë malor për të tërhequr galaktikën", Mali Hallasan është i njohur gjerësisht nga shkencëtarët për vlerën e tij gjeologjike ... ...

Busan Tower është një simbol i Busan që qëndron me krenari 69 m mbi nivelin e detit në një lartësi prej 120 m. Maja e kullës modelohet pas baldaquinit të Dabotap Pagoda në Tempullin Bulguksa, Gyeongju ...…

Tempulli Bulguksa është relikt përfaqësues i Gyeongju dhe u caktua si një Pasuri Kulturore Botërore nga UNESCO në 1995. Bukuria e vetë tempullit dhe prekja artistike e reliket prej guri janë të njohura në të gjithë botën ...…