1. Vendi unik

MODERN
DDP

Dongdaemun DDP

Kapaciteti: Salla 5, Qëndrimi: 200 1,500, i ulur: 150 1,300 (Njësia: Person)

Hapësirë ​​Kreative / e modës / 5 me lehtësira 15

Raum

RAUM

Kapaciteti: Salla 8, Qëndrimi: 80 1,000, i ulur: 60 500 (Njësia: Person)

Kopsht / Luksoze / Perëndimore

TRADICIONALE
Shtëpia e Koresë

Shtëpia e Koresë

Kapaciteti: Salla 10, Qëndrimi: 50 100, i ulur: 20 146 (Njësia: Person)

Kuzhina Mbretërore Tradicionale e Koresë / Performanca Koreane

Mugyewon

Mugyewon

Kapaciteti: Salla 5, Qëndrimi: 60 200, i ulur: 40 120 (Njësia: Person)

Hanok / Pamje historike / natyrore

TEMA SPECIALE
Eland Cruise

Eland Cruise

Kapaciteti: Salla 2, Qëndrimi: Jo i disponueshëm, i ulur: 60 197 (Njësia: Personi)

Vitrinë / Pamje e natës / Lumi Han

Ishulli lundrues Sevit

Ishulli Lundrues Sevit (Sevit Disa)

Kapaciteti: Salla 4, Qëndrimi: 300 1,000, i ulur: 160 550 (Njësia: Person)

Pamja Han-River / Kompleksi i parë lundrues i botës

2. Turne unike

Etourism siguron ngjarje që bashkëpunojnë me aktivitete unike për ndërtimin e ekipit, nxitje të korporatave ose shpërblim. Kënaquni në aktivitete fizike të tilla si klasa ushqimore koreane valle K-pop, dhe Taekwondo të cilat mund të bëhen ekskluzivisht në Kore. Ngjarjet do t'i lejojnë punonjësit të largohen nga zyra dhe të kenë kohë për t'u çlodhur dhe le të rrjedhin ide të reja. Kompanitë janë të mirëpritura të zgjedhin turne të paracaktuara ose të kërkojnë turne të përshtatura bazuar në qëllimet dhe interesat e ekipit.

3. Menaxhimi i destinacionit

Etourism është një kompani e menaxhimit të destinacionit e cila merret me profesionalizëm akomodime, transporte, vende konferencash, restorante, ngjarje me temë dhe darka Gala. Detajet e menaxhuara me kujdes çojnë në rregullime të qetë, gjë që lejon elitat e kompanisë të përqëndrohen në axhendën e punës ose takimet.

strehim
strehim
strehim
strehim

Nga hotelet moderne të yjeve 5 deri tek hotelet tradicionale të stilit Koreane, Eturizmi mund të sigurojë një larmi të gjerë të akomodimit në shkallë vendi.

transport
transport

Zgjidhni lirshëm llojet e automjeteve nga autobusi i ulëseve 45, autobusi luksoz i sediljeve 25, furgoni 7 ~ 9vjetor tek Sedan për drejtorët e ndërmarrjeve ose zyrtarët e lartë.

Fuqia e njeriut dhe menaxheri i projektit
Menaxher i Projektit

Eturizmi është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë nevojat tuaja për t'i bërë takimet tuaja të suksesshme.

4. teknologji

  • Pajisje teknike
  • Instalimi në skenë
  • Hartimi i hapësirës
  • Ornament

5. ngjarje

  • Ushqim (Shuplakë ose Kurs)
  • Pije dhe alkool
  • Performanca (K-pop, DJ, etj.)
  • Ngjarje e përsosur