Информации за патувањаЛизгалишта во Сеул
1. Лотче лизгалиште

Адреса: 240, Олимпик-Ро, Сонга-гу, Сеул

„Lotte World“ е затворен + забавен парк со отворено со повеќе 40 возења се наоѓа во центарот на Сеул. Дневната парада, која се одржува двапати на ден, и разни настапи низ паркот привлекуваат големи гужви во текот на целата година. Во паркот на забава има мраз лизгалиште. Можете да уживате и во многу различни возења и во уметничко лизгање заедно!

2. Лизгалиште на Сеул Плаза

Адреса: 110 Сејонг-Даеро, Јунг-гу, Сеул

Пред Градското собрание се наоѓа Сеул Плаза, каде се одржуваат многу настани во текот на целата година и има голема елка и мраз лизгалиште за време на зимата. Пакет нагоре! затоа што ова е замислено мраз лизгалиште!

3. Лизгалиште на Гранд Хајат Сеул

Адреса: 322 Соул-Ро, Јонгсан-гу, Сеул

„Гранд Хајат“ е еден од најпознатите хотели со 5 везди во светот. „Грнад Хајат Сеул“ е во центарот на градот во близина на „Кулата Н Сеул“. Хотелот има мраз лизгалиште што се одржува за време на зимскиот период.

Вие исто така може да се допаѓа ...

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

Испратете коментар