Можете да добиете билети со попуст во Кореја во овој дел. Постојат различни билети, купони со намалена цена за перформанси, ресторан, тематски парк, музеј.

Прикажани-1 12 67 на резултатите

[Еланд Круз] Огномет Вечера за крстарење Сат

$ 78.8
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Ова е цена за возрасни (Од 13 години и нагоре)
 • Тинејџери (7 години-12 години): $ 63.0
 • Деца (36 месеци - 6 години): $ 47.3
 • Без надомест за помалку од 36 месеци * Верификација на лична карта
 • Пасош и картичка за поаѓање потребни
 • Сабота 19: 30PM (90мин)
Продажба!

[Мијонгдонг] Кукин 'НАНТА шоу Пон-петок

$ 26.5 - $ 46.5
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Времетраење: 100 мин
 • Ова шоу е отворено за секого во текот на 12 месеци
 • Истата цена за возрасни и деца
 • Не се наплаќа за деца помеѓу 12 месеци до 35 месеци, но нема обезбедено седиште. * Верификација на лична карта
 • Понеделник - петок 17: 00PM, 20: 00PM
Продажба!

[Сеул] ФИРЕМАН - Шоу невербално изведување

$ 15.9 - $ 19.9
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Времетраење: 80 мин
 • Ова шоу е отворено за секого во текот на 36 месеци
 • Истата цена за возрасни и деца
 • За детален распоред на отворање, видете Распоред за отворање во прегледот
 • Вообичаеното време за шоу е 17: 30PM и ако ви се случи резервирајте го времето за покажување, печатено во Синакликнете на 'Специјално време'во лентата со опции
 • Треба да ги запишете информациите на другата личност на „Белешки за нарачки“ при резервација.
Продажба!

[Бусан] Музеј на трик око + Музеј на искуство во филмот Бусан

$ 5.3 - $ 7.1
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Истата цена за возрасни и деца
 • Без влезна такса за новороденчиња (под 36 месец) * Верификација на лична карта
 • Овој билет важи само за филијалата во Бусан
 • VR Искуството е одвоено од приемот

[Еланд Круз] Вечера крстарење, петок, сонце

$ 69.9
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Ова е цена за возрасни (Од 13 години и нагоре)
 • Тинејџери (7 години-12 години): $ 57.5
 • Деца (36 месеци - 6 години): $ 43.1
 • Без надомест за помалку од 36 месеци * Верификација на лична карта
 • Пасош и картичка за поаѓање потребни
 • Петок и недела 19: 30PM (90Min)

[Еланд Круз] Појадок за вечера Пон-Thur

$ 66.4
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Ова е цена за возрасни (Од 13 години и нагоре)
 • Тинејџери (7 години-12 години): $ 54.5
 • Деца (36 месеци - 6 години): $ 40.9
 • Без надомест за помалку од 36 месеци * Верификација на лична карта
 • Пасош и картичка за поаѓање потребни
 • Понеделник-четврток 19: 30PM (90Min)

[Еланд Круз] Пат-сонце за ручек крстарење

$ 48.7
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Ова е цена за возрасни (Од 13 години и нагоре)
 • Тинејџери (7 години-12 години): $ 40.0
 • Деца (36 месеци - 6 години): $ 30.0
 • Без надомест за помалку од 36 месеци * Верификација на лична карта
 • Пасош и картичка за поаѓање потребни
 • Петок ~ недела 12: 00PM (90Min)

[Еланд Круз] Појадок за ручек Пон-Thur

$ 43.4
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Ова е цена за возрасни (Од 13 години и нагоре)
 • Тинејџери (7 години-12 години): $ 35.6
 • Деца (36 месеци - 6 години): $ 26.7
 • Без надомест за помалку од 36 месеци * Верификација на лична карта
 • Пасош и картичка за поаѓање потребни
 • Понеделник-четврток 12: 00PM (90Min)