1 Уникатно место

СОВРЕМЕНА
ДДП

Донгдамун ДДП

Капацитет: 5 сала, стои: 200 1,500, Седи: 150 1,300 (Единица: Лице)

Креативен / трендовски / 5 простор со 15 капацитети

Раум

РАУМ

Капацитет: 8 сала, стои: 80 1,000, Седи: 60 500 (Единица: Лице)

Градина / луксуз / западна

ТРАДИЦИОНАЛНО
Кореја куќа

Кореја куќа

Капацитет: 10 сала, стои: 50 100, Седи: 20 146 (Единица: Лице)

Традиционална кралска кујна на Кореја / Корејски перформанси

Mugyewon

Mugyewon

Капацитет: 5 сала, стои: 60 200, Седи: 40 120 (Единица: Лице)

Ханок / Историски / Природен поглед

СПЕЦИЈАЛНА ТЕМА
Еланд Круз

Еланд Круз

Капацитет: 2 сала, стои: Нема на располагање, седи: 60 197 (Единица: Лице)

Витрина / Ноќен поглед / Река Хан

Остров Севит

Остров Севит (Севит Некој)

Капацитет: 4 сала, стои: 300 1,000, Седи: 160 550 (Единица: Лице)

Поглед на Хан-река / првиот пловечки комплекс во светот

2 Единствена турнеја

Етууризмот обезбедува настани што соработуваат во уникатни активности за градење тим, корпоративен стимул или награда. Се занимаваат со физички активности како што се К-поп-танц класи на храна во Кореја и Таеквондо што може да се направи исклучиво во Кореја. Настаните ќе им овозможат на вработените да се извлечат од канцеларијата и да имаат време да се релаксираат и да остават нови идеи да течат. Компаниите се добредојдени да изберат претходно воспоставени тури или да побараат прилагодени тури врз основа на целите и интересите на тимот.

3 Управување со дестинација

Етууризмот е компанија за управување со дестинации која стручно се справува со сместувачки капацитети, превоз, места за конференции, ресторани, тематски настани и вечери на Гала. Внимателно управуваните детали доведуваат до непречено уредување, што им овозможува на елитите на компанијата да се фокусираат на агендата за работа или состаноците.

сместување
сместување
сместување
сместување

Од современите хотели 5 starвезди до хотели од традиционален корејски стил, Етууризмот може да обезбеди широк спектар на сместување на целата земја.

транспорт
транспорт

Слободно одберете типови возила од 45 седиште автобус, 25 луксузен автобус со седишта 7, 9 N XNUMXсектор комбе до Седан за директорите на компанијата или високи службеници.

Човечка моќ и менаџер на проекти
Проект менаџер

Етуризмот е секогаш подготвен да им помогне на вашите потреби за да ги направите вашите состаноци успешни.

4 Технологија

  • Техничка опрема
  • Инсталација на сцени
  • Проектирање на вселената
  • Декорација

5 Настан

  • Храна (бифе или курс)
  • Пијалок и алкохол
  • Изведба (К-поп, диџеј, итн.)
  • Прилагодена манифестација