Кореја еднодневна турнеја

Прикажани-1 12 57 на резултатите

Транзитна турнеја на Инчеон 1 DAY: Патувајте во патувањето [Придружи се во групна турнеја]

$ 149.0
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За повеќе од 10 Pax, ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта

SEOUL 1 DAY турнеја за улична храна [приватна турнеја]

$ 52.6 - $ 147.6
6 Пакс 5 Пакс 4 Пакс
$ 52.6/ пакс $ 62.1/ пакс $ 76.4/ пакс
3 Пакс 2 Пакс -
$ 100.1/ пакс $ 147.6/ пакс -
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За 1 Pax и повеќе од 7 Pax, контактирајте не преку е-пошта

1 DAY Бае Cultureе турнеја за култура [приватна турнеја]

$ 85.0 - $ 209.0
6 Пакс 5 Пакс 4 Пакс
$ 85.0/ пакс $ 95.0/ пакс $ 115.0/ пакс
3 Пакс 2 Пакс -
$ 145.0/ пакс $ 209.0/ пакс -
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За 1 Pax и повеќе од 7 Pax, контактирајте не преку е-пошта

1 DAY Бусан турнеја - Опција 1 [Приватна турнеја]

$ 81.8 - $ 193.9
6 Пакс 5 Пакс 4 Пакс
$ 81.8/ пакс $ 93.0/ пакс $ 109.8/ пакс
3 Пакс 2 Пакс -
$ 137.8/ пакс $ 193.9/ пакс -
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За 1 Pax и повеќе од 7 Pax, контактирајте не преку е-пошта

1 DAY Бусан турнеја - Опција 2 [Приватна турнеја]

$ 81.8 - $ 193.9
6 Пакс 5 Пакс 4Pax
$ 81.8/ пакс $ 93.0/ пакс $ 109.8/ пакс
3 Пакс 2 Пакс -
$ 137.8/ пакс $ 193.9/ пакс -
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За 1 Pax и повеќе од 7 Pax, контактирајте не преку е-пошта

1 ДЕН Чангвон низ град [приватна турнеја]

$ 99.0 - $ 219.0
2 Пакс 3 ~ 4 Пакс 5 ~ 6 Пакс
$ 219.0/ пакс $ 129.0/ пакс $ 99.0/ пакс
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (верификација на лична карта)
 • За 1 Pax и повеќе од 7 Pax, контактирајте не преку е-пошта
1Day DMZ патување со земјаНема на залиха

1 DAY DMZ патување по земја [Придружи се во групна турнеја]

$ 61.9
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За повеќе од 10 Pax, ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта
 • Мора да го донесете вашиот пасош
 • Забележете дека местото на подигање / спуштање е на станицата Гонгдеок (линијата на метрото 5, 6, линијата Гионгуи-Јунганг, аеродромска пруга)

Утринска турнеја 1 DAY DMZ [Придружи се во групна турнеја]

$ 43.8
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За повеќе од 10 Pax, ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта
 • Мора да го донесете вашиот пасош
 • Забележете дека Спуштеното место е Градското собрание (линијата на метрото 1)

1 DAY Gyeongju Tour [приватна турнеја]

$ 84.2 - $ 203.1
6 Пакс 5 Пакс 4 Пакс
$ 84.2/ пакс $ 96.1/ пакс $ 113.9/ пакс
3 Пакс 2 Пакс -
$ 143.7/ пакс $ 203.1/ пакс -
 • Ова е само за НАДВОРЕШНИЦИ
 • Цената е иста за возрасни и деца
 • Без надомест за помалку од 24 месеци (Верификација на лична карта)
 • За 1 Pax и повеќе од 7 Pax, контактирајте не преку е-пошта