• Kunjungan saka Malaysia kanggo ndeleng sistem pemerintah Korea

  • Tim 2016 Nepal nekani Kongres Internasional Rotary

  • Kelompok insentif saka Maroko

  • Rombongan siswa siswa saka Malaysia

  • Ngunjungi Konferensi Arsitektur saka Prancis

  • Pameran kanggo Fanclub Singer Malaysia

  • Gedung Gala & Gedung Tim

  • Pemriksaan industri Volvo

  • A sinau lapangan saka Meksiko ing sistem pendidikan sing terstruktur kanthi apik ing Korea

  • Wisata Insentif

  • Kulawarga kerajaan saka Saudi

  • Acara COP 12 Diatur dening PBB